Reklam

MHP Karaman Teşkilatı istişare toplantısını Sarıveliler'de yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Teşkilatı, genişletilmiş Kasım Ayı istişare toplantısını..

MHP Karaman Teşkilatı istişare toplantısını Sarıveliler'de yaptı
Editör: Karamanca
01 Aralık 2019 - 15:50




Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Teşkilatı, Kasım Ayı genişletilmiş istişare toplantısını Sarıveliler ilçesinde yaptı.

Sarıveliler Belediye konferans salonundaki toplantıya; İl Başkanı Mahmut Ünüvar, Genel Başkan Baş Danışmanı Siyaset ve Liderlik Okulu Koordinatörü Ali Güler, MYK Üyesi Hüseyin Korkmaz, Merkez İlçe Başkanı M. Mustafa Gözel, Güneyyurt Belediye Başkanı Ahmet Arı, Kadın kolları başkanı Zehra Uysal, ilçe ve belde başkanları ile yöneticiler katıldı.

Sarıveliler ilçe Başkanı Kasım Tunç, ilçedeki parti çalışmalarını anlattığı açılış konuşmasında, ‘’Mahalle ve köy temsilcileri güncellemelerini tamamladık. İlçeye bağlı köylerin ve ilçe merkezindeki mahallelerin göreve gelen temsilcileri şu an aramızdalar. Ayrıca sandık kurulu ve diğer taşra kadrolarımız da güncellenmiş olup saha çalışmalarımız devam etmektedir. Diğer yandan ilçemizde kadın kolları teşkilatının kurulum aşamaları tamamlanmış olup, resmi görevlendirme beklenmektedir’’ dedi.

İl Başkanı Mahmut Ünüvar ise konuşmasında, ‘’Bilindiği üzere hem il merkezi hem de tüm ilçe ve beldelerimizde saha kadrolarımızı güncelliyoruz. Bu bağlamda çalışmalarını kısa sürede tamamlayıp gerekli güncellemeleri yapan Sarıveliler ilçe teşkilatımızı tebrik ediyor, mahalle ve köy temsilcilerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Ayrıca Göktepe Kasabası’na partimizin belde teşkilatının kurulmasında gösterdikleri gayretten dolayı yürekten kutluyorum’’ sözlerine yer verdi.

Başkan Ünüvar konuşmasında ayrıca; Köy ziyaretleri, saha çalışmaları ve sürece dair değerlendirmelerini detayları ile anlattı. Konuşmanın ardından MHP Genel Merkezi tarafından Göktepe Belde Başkanı olarak görevlendirilen Mehmet Yakın’a ve Güneyyurt Belde Başkanı olarak görevlendirilen Ali Büber’e yetki belgeleri verildi. Başdanışman Ali Güler ve MYK Üyesi Hüseyin Korkmaz, her iki belde başkanına ve diğer göreve gelen saha kadrolarına hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Toplantının devamında Merkez ilçe başkanı M. Mustafa Gözel, il başkan yardımcıları ile ilçe ve belde başkanları; yakın gelecekle ilgili beklentilerini, siyasi gündemi oluşturan konu başlıklarını ve parti stratejilerini söz alarak anlattılar. İstişare toplantısının ardından esnaflarla bir araya gelen heyet, annesi vefat eden ilçe yönetim kurulu üyesi Mevlüt İlgün’ü ziyaret ederek taziyelerini iletti. Daha sonra Sarıveliler ilçesinin Göktepe Kasabasına giden MHP heyeti, burada belde teşkilatının açılışını yaptı. Teşkilat hizmet binası önündeki konuşmaların ardından topluca dua edilerek kurdele kesildi. Düzenlenen törenin ardından Göktepe Belde teşkilatı resmen görevine başladı.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum