Karaman'da adliyeye çıkartılan 10 kişiden 2'si tutuklandı

Sabah saatlerinde adliyeye çıkartılan 10 şüpheliden 8'i adli kontrol şartı ile salınırken 2 kişi tutuklandı.

Karaman'da adliyeye çıkartılan 10 kişiden 2'si tutuklandı
Editör: Karamanca
30 Ekim 2019 - 19:18




Karaman'da 1'i polis 2 kişinin yaralandığı silahlı kavganın tarafları hakim karşısına çıktı.

Dün, Kirişçi Mahallesi Mezbaha Caddesinde meydana gelen silahlı kavgayla ilgili polis ekiplerinin geniş çaplı çalışması sonucu belirlenen ev ve işyeri adresleri didik didik arandı. Yapılan aramalarda silah, bıçak ve mermiler ele geçirilirken, 3'ü olay yerinde olmak üzere toplamda 10 kişi gözaltına alındı. Polis merkezinde işlemleri tamamlanan 10 şüpheli bugün sabah saatlerinde Karaman Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye getirildi.

Yaklaşık 10 saat süren duruşma sonunda mahkemeye çıkartılan şahıslardan 8'i adli kontrol şartı ile serbest kalırken, Recep A. ve Hüseyin A. tutuklanarak Karaman M tipi kapalı Cezaevine gönderildi.

Olayın Geçmişi

Karaman'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1'i polis 2 kişi yaralanmıştı. Olay, dün saat 17.00 sıralarında Kirişçi Mahallesi Mezbaha Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yaşanan kavganın üzerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü ekibi, kavga eden şahısları ayırmaya çalıştı. Bu esnada kavga eden tarafların birbirlerine silahla rastgele ateş etmesi üzerine olaya müdahale eden polis memuru Yücel K. ile oradan geçmekte olan Zafer Ş. isimli vatandaş saçmaların vücuduna isabet etmesi üzerine yaralandı. Yaşanan olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ile sağlık ekibi sevk edildi. Yerde yatan yaralı polis memuruna sağlık ekibi ilk müdahaleyi yaparak ambulansa aldı. Yaralı polis memuru ile vatandaş ambulansla kaldırıldıkları Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

karaman silahlı çatışma

karaman

karaman çatışma

karaman tutuklama

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum