MHP'den ulusal KAÇEP sempozyumu

Milliyetçi Hareket Partisi 19-20 Ekim 2019 tarihleri arasında “1. Ulusal MHP KAÇEP Toplum..

MHP'den ulusal KAÇEP sempozyumu
Editör: Karamanca
16 Ekim 2019 - 14:21




Milliyetçi Hareket Partisi 19-20 Ekim 2019 tarihleri arasında “1. Ulusal MHP KAÇEP Toplum, Kadın ve Şiddet Sempozyumu” düzenliyor. Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin himayesinde düzenlenen sempozyumun başkanlığını, Aile Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu yapacak. Hemşerimiz Genel Başkan Başdanışmanı Ali Güler'in düzenleme kurulunda olduğu sempozyumla, toplum-kadın ve şiddet konularının sorun ve çözümleri ele alınacak.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Öğr. Gör. Ali Güler ve Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Ruhi Ersoy'dan oluşan düzenleme kurulu yaptığı açıklamada;

''Bilginin faydaya dönüşümünü amaçladığımız 19-20 Ekim 1.Ulusal MHP KAÇEP ‘’Toplum, Kadın ve Şiddet’’ Konulu sempozyumumuza yazılı bildiri ile katılmanızdan memnuniyet duyarız. Şüphesiz ki üniversitelerimiz ve ilgili pek çok kurum ve kuruluş söz konusu ettiğimiz alanda pek çok çalışma yapmış ve yapacaktır.

Elli yıllık bir siyasi geçmişi olan Türkiye’nin önemli değişim ve kriz anlarında milleti merkeze alan tavrı ile sorunlara çözüm üretmeyi ilke edinen anlayışımızın gereği olarak bu sempozyumu düzenleme kararı aldık. Böylesine milli geleceğimizi ilgilendiren aile değerlerinin kadının şahsiyeti üzerinden var edilip sürdürülebileceği gerçeğinden hareketle sizlerin değerli katılım ve katkıları ile meseleleri sizlerle birlikte ele almayı düşünüyoruz'' sözlerine yer verdi.

kaçep

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum