Reklam

Karaman'a gelen balık adamlar Fisandun barajında arama yaptı

Karaman’da 2016 yılından beri kayıp olan postacı ile otomobilini bulabilmek için baraj gölünde..

Karaman'a gelen balık adamlar Fisandun barajında arama yaptı
Editör: Karamanca
26 Eylül 2019 - 13:32




Karaman’da 2016 yılından beri kayıp olan postacı ile otomobilini bulabilmek için baraj gölünde arama yapıldı.

Son olarak geçtiğimiz yıl Kasım Ayında baraj gölünde yapılan arama çalışmalarından bir sonuç alınamamıştı. Karaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri elde edilen verilen doğrultusunda bugün kaybolan posta dağıtıcısı Ahmet Uysal için Fisandun Barajı’na tekrar arama yaptırdı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden gelen balık adamlar su altı kameraları eşliğinde arama çalışması yaparken, sağlık ekipleri hazır bekletildi. Yapılan arama çalışmalarında şu ana kadar kayıp postacıya dair bir ize rastlanmezken, çalışmaların bugün ve yarın devam edeceği öğrenildi.

Olayın geçmişi

Ahmet Yesevi Mahallesinde ikamet eden ve posta dağıtıcılığı yapan 27 yaşındaki Ahmet Uysal, 15 Ağustos 2016 tarihinde gece yarısı 70 FZ 843 plakalı otomobiliyle evden ayrıldıktan sonra bir daha dönmedi. Oğullarının eve dönmemesi üzerine drumundan endişe eden ailesi durumu polise bildirdi. Ancak yapılan tüm aramalara rağmen Ahmet Uysal’ın izine rastlanmadı. Kayıp postacı, Fisandun barajında bundan önce bir kaç kez aranmasına karşın bulunamamıştı.

kayıp postacı

kayıp postacı karaman

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum