Güneyyurt Kültür Merkezi'nde inşaat başlıyor

Göreve geldiği günden bu yana kasabada köklü çalışmalar yapan Güneyyurt Belediye Başkanı..

Güneyyurt Kültür Merkezi'nde inşaat başlıyor
Editör: Karamanca
11 Şubat 2020 - 17:46 - Güncelleme: 11 Şubat 2020 - 18:11




Göreve geldiği günden bu yana kasabada köklü çalışmalara imza atan Güneyyurt Belediye Başkanı Ahmet Arı, yapımına başlanacak olan kültür merkezine ait proje görsellerini kamuoyu ile paylaştı.

Kasabada Mart ayı itibariyle yapımına başlanacak olan Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi’nin Ağustos ayında tamamlanması bekleniyor. Hazırlıkları devam eden kültür merkezi binası; Bir bodrum katı,  giriş katı ve birinci katı ile birlikte toplam üç kattan oluşacak.

 Kültür merkezinde sosyal amaçlı salonlar, meslek edindirme kursları ve seminer salonları yer alacak. Belediye başkanı Ahmet Arı’nın girişimleriyle Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı'nın Güneyyurt’a hediyesi olan kültür merkezinin yapımından vakfın Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Sonay Gürgen ve Belediye Başkanı Ahmet Arı bizzat ilgileniyor.

Kültür merkezi; Yöresel kültürün tanıtılması, toplantılar, sergiler, kurslar, gösteriler, yarışmalar, sesli ve görüntülü programlar konularında kasabalılara hizmet verecek. Kültür merkezi ayrıca, Hemşeri dayanışması, okuma alışkanlığı ve fikir faaliyetleri açısından da kasabada önemli bir merkez olacak.

ahmet arı
güneyyurt kültür merkezi
ahmet keleşoğlu kültür merkezi
kültür merkezi projesi

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum