'Beni düzeniniz öldürür' diyen TIR şoförü gözaltına alındı

Yayımladığı video ile dikkatleri bir anda üzerine çeken TIR şoförü polis ekiplerince gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. TIR şoförü hakkında adli işlem başlatıldı.

Editör: Karamanca
29 Mart 2020 - 17:58 - Güncelleme: 29 Mart 2020 - 18:09




Geçtiğimiz günlerde yayımladığı video ile bir anda sosyal medyanın ilgi odağı haline gelenn TIR şoförü, "Kanunlara uymamaya teşvik” iddiasıyla gözaltına alındı.

Paylaştığı videonun çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılması üzerine TIR şoförü İskenderun'daki evinde gözaltına alındı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü'nden konuya dair yapılan açıklamada;

"Sosyal medya üzerinde provakatif paylaşımlar yapan hesap sahipleri hakkında yapılan araştırmalar neticesinde Tik Tok ile yapılıp Twitter üzerinden paylaşılan Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik edici video paylaşımı yapan bir şahsın ilçemiz idaremiz dahilinde ikamet eden M. Y. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş olup 29.03.2020 günü saat 11.30 sıralarında ikametinde yakalanmış, mevcutlu olarak adliye ye çıkarılmak üzere gözaltına alınmıştır. Şahıs hakkında “Kanunlara Uymamaya Teşvik “ suçundan adli işlem başlatılmıştır." denildi.

YORUMLAR

  • 6 Yorum
  • Yaşar iSTEK
    4 yıl önce
    Gerçeği haykıranları sindirerek (korku psikolojisiyle) yok edemezsinizki ...!
  • Hasan Korkmaz
    4 yıl önce
    Adam gerçekleri söylemiş
  • Osman sına
    4 yıl önce
    Eleştiri Yapmış adam gerçekleri konuşmuş profaka ile ne alakası var zaten bu memlekette eleştiri yaparsan ya pkk ya parelel sin işçinin emekçinin hakkını savunan yok hakkını yiyen çok saygılar
  • Dogru soyler
    4 yıl önce
    Dogru soyleyeni dokiz koyden lovarlardi eskiden simdi kovmuyorlar hapse atiyorlar yasasin boyle adalet
  • Hasip aydın
    4 yıl önce
    Bu dünya peygamber efendimize kalmamış kim sultan kim padişah. Elbet herkesin zamanı gelecek.
  • Kral dorse
    4 yıl önce
    Adam doğru söylemiş bide adamı gözaltına almışlar ayıp valla adam gece gündüz direksiyon sallıyor ulen turşular olmasa tuvaletteki pencereye kadar adamlar taşıyor siz düşünün felç olur hayat adamlara biraz saygı gosterin