Ayrancılı hayırsever esnaftan SMA hastasına sevindiren sürpriz

Ayrancılı hayırsever esnaf arkadaşları arasında başlattığı kampanya ile SMA hastası H. K. İ.'ye akülü..

Ayrancılı hayırsever esnaftan SMA hastasına sevindiren sürpriz
Editör: Karamanca
20 Ocak 2020 - 15:53 - Güncelleme: 20 Ocak 2020 - 16:40




Ayrancılı hayırsever esnaf arkadaşları arasında başlattığı kampanya ile SMA hastası H. K. İ.'ye akülü tekerlekli sandalye alarak sürpriz yaptı.

12 yaşındaki SMA hastası H. K. İ.'nin arızalanan tekerlekli sandalyesini kullanamadığı için dışarıya çıkamadığını öğrenen Ayrancılı esnaf Ali Kılıçel durumu birkaç arkadaşı ile paylaştı. Kısa sürede diğer arkadaş çevresinin de duyması üzerine olay kampanyaya dönüştü. Kendisi ve arkadaşlarının yardımı sonucu biriken parayla farklı tedarikçilerle görüşen Kılıçel,

''Son olarak Konya'da H. K. İ.'nin kullanımına uygun akülü tekerlekli sandalyeyi bulduk. 6 bin 500 TL karşılığında aldığımız akülü tekerlekli sandalyeyi H. K. İ.'ye hediye ederek sürpriz yaptık. Olayın duyulması üzerine başka bir hemşerimiz bize ulaşarak kendisinin de akülü tekerlekli sandalye ihtiyacı olduğunu söyledi. O kardeşimize de sürpriz yapabilmek için çalışma başlattık. Umarım kısa sürede talebini yerine gitiririz'' dedi.

Kılıçel ayrıca, H. K. İ.'nin paha biçilemez sevincine ortak olan, destek veren herkese duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

ali kılıçel
ayrancı ali kılıçel
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum