Amatör ligde son hafta

Karaman Amatör Ligde Son haftaya girildi. 2018-2019 sezonu 14 Nisan Pazar günü oynanacak..

Amatör ligde son hafta
Editör: Karamanca
08 Nisan 2019 - 20:24




Karaman Amatör Ligde Son haftaya girildi. 2018-2019 sezonu 14 Nisan Pazar günü oynanacak maçlar ile sona erecek.

Karaman Amatör Ligde sezonun son maçları gelecek hafta oynanacak 17. Haftası oynanan Amatör Ligde lider Yollarbaşı Spor, K. Selçuklu Sporu 5 farklı mağlubiyetle yenerek Anadolu Kartalları ile olan 1 puan farkını korudu. Son haftaya Lider olarak giren Yollarbaşı Spor 14 Nisan Pazar günü oynayacağı Yunus Emre G.B. Sporu yenerek şampiyonluğunu ilan etmek istiyor. Liderin ardından 39 puanla takibini sürdüren Anadolu Kartalları ise Yollarbaşı Sporun puan kaybetmesini bekleyecek. Eğer puan kaybı yaşanmazsa Yollarbaşı Spor pazar günü şampiyonluğunu ila ederek BAL temsilcimiz Karaman Belediyespor ile BAL'a yükselme müsabakası oynayacak.

Diğer taraftan 14 Nisan Pazar günü Amatör Lig bir maç haricinde tamamlanmış olacak. TFF İl Temsilcisi Ferhat Koç yaptığı açıklamada; "2018-2019 Karaman Amatör Ligimizi 14 Nisan 2019 Pazar günü oynanacak son hafta müsabakaları ile bitirmiş olacağız. Amatör Ligde mücadele eden Takımlara ve sporculara teşekkür ediyorum. Gelecek sezon hazırlıklarına hiç ara vermeden başlayacağız. İnşallah yeni sezonda daha fazla takımlı Amatör Ligimiz olması için görüşmelerimiz sürüyor. Karamanlı Futbol severleri Amatör ligleri takip etmeye davet ediyorum. Şuan U14 liglerimiz devam ediyor. Gençlerimizi Futbola ve Spora teşvik etmeliyiz." dedi.

HAFTANIN SONUÇLARI;

Yollarbaşı Gençlik Sk. : 5 - K.Selçuklu Gençlik Spor : 0 Anadolu Kartalları Sk. : 11 - Güneyyurt Gençlik Spor : 3 1453 Karaman Spor : 0 - Yunus Emre GB.: 9 Kılbasan Karadağ Spor: 2 - Sudurağı GB.: 1

amatör lig

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum