Aktekke Şarküteri'nin yeni şubesi Emekseven'de hizmete girdi

Karaman'da beyaz et sektörünün öncü firmalarından Aktekke Şarküteri yeni şubesini hizmete ..

Aktekke Şarküteri'nin yeni şubesi Emekseven'de hizmete girdi
Editör: Karamanca
07 Aralık 2018 - 13:44




Karaman'da beyaz et sektörünün öncü firmalarından Aktekke Şarküteri yeni şubesini hizmete açtı. emekseven Mevkiine açılan yeni şubede Aralık Ayı boyunca birçok üründe indirim var. Özellikle gıda ürününün rafa girmesi ile müşteriye ulaşmasının hızlı olması gerektiğini söyleyen firma yetkilisi Recep Lale;

‘’Şarküteri sektörü halkın protein ihtiyacının en ekonomik yollarla karşılanması gibi önemli bir rol üstleniyor. Aynı zamanda yeterli miktarda, güvenilen ve besleyici gıdaya erişilebilirliğin sağlanması gibi mühim bir rolümüz daha var. Öte yandan halkın da güvenilir gıdanın tespiti noktasında ciddi şüphesi olduğundan, birçok farklı denetimden geçmiş marka ürünleri en taze şekliyle bulundurmak bir firma için en önemli durum haline geliyor.

Bu önemle birlikte, bir firmayı aranılan nokta haline getiren sebep, hızlı satıştır. Aynı marka, aynı pişirme yöntemi ve aynı oranlardaki katkılarla hazırlanmış bir yemeğin bir öncekine göre lezzetinin değişim göstermesi ürün tazeliği ile ilgili bir durumdur. Tüketildiği zaman duyuları harekete geçiren gıdanın her zaman aynı tazelikte raf veya tezgâhta olması gerekir. Emekseven mevkiine açmış olduğumuz yeni şubemiz, bölgedeki hemşerilerimize en taze, en güvenilir ürünlerle hizmet vermeye başladı'' dedi.

aktekke şarküteri

aktekke şarküteri karaman

emekseven mevkisi

recep lale

emekseven aktekke

karaman peynir

karaman köy tereyağı

karaman deri tulum

karaman salam

karaman ravak

karaman kuru yolum

karaman yörük kaşarı

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum