Karaman'da Cuma Günü'ne dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre; Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri ..

Karaman'da Cuma Günü'ne dikkat!
Editör: Karamanca
13 Kasım 2019 - 17:22




Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre; Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Rüzgârın güney yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Karaman'da Cuma günü sağanak yağış beklenirken, yağış almayan gün ve kesimlerde tarımsal faaliyetlerin yapılması için meteorolojik şartların uygun olduğu bilgi edinildi.

Karaman'da 5 günlük beklenen hava durumuyla günün en düşük ve en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

14 Kasım Perşembe: En düşük sıcaklık 4, en yüksek sıcaklık ise 19 derece olarak bekleniyor. En düşük nem oranı 30 olarak beklenirken, en yüksek nem oranı ise 68 şeklinde tahmin ediliyor. Perşembe günü rüzgarın saatte 18 kilometre hızla esmesi bekleniyor.

15 Kasım Cuma: Sağanak yağışlı, En düşük sıcaklık 5, en yüksek sıcaklık 18 derece olarak bekleniyor. En düşük nem oranı 71 olarak beklenirken, en yüksek nem oranı 95 olarak tahmin ediliyor. Cuma günü rüzgarın saatte 12 kilometre hızla esmesi bekleniyor.

16 Kasım Cumartesi: En düşük sıcaklık 5, en yüksek sıcaklık ise 18 derece olarak bekleniyor. En düşük nem oranı 61 olarak beklenirken, en yüksek nem oranı 96 olarak tahmin ediliyor. Cumartesi günü rüzgarın 8 kilometre hızla esmesi bekleniyor.

17 Kasım Pazar: En düşük sıcaklık 4, en yüksek sıcaklık 19 derece olarak bekleniyor. En düşük nem oranı 46, en yüksek nem oranı ise 92 olarak tahmin ediliyor. Pazar günü rüzgarın saatte 8 kilometre hızla esmesi bekleniyor.

18 Kasım Pazartesi: En düşük sıcaklık 1, en yüksek sıcaklık 18 derece olarak bekleniyor. En düşük nem oranı 22, en yüksek nem oranı 67 olarak tahmin ediliyor. Pazartesi günü rüzgarın saatte 12 kilometre hızla esmesi bekleniyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum