Başdanışman Ali Güler'den görevlendirilen kadrolara tebrik

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Başdanışmanı, MYK Üyesi, Siyaset ve Liderlik Okulu..

Başdanışman Ali Güler'den görevlendirilen kadrolara tebrik
Editör: Karamanca
19 Eylül 2019 - 15:21




Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Başdanışmanı, MYK Üyesi, Siyaset ve Liderlik Okulu Koordinatörü Ali Güler, il ve merkez ilçe teşkilatlarına yapılan görevlendirme dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı.

Yapılan görevlendirmenin bir bayrak değişimi olduğunu belirten Güler, başkanların yanı sıra yönetimleri de tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ali Güler mesajında şu sözlere yer verdi; ''Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen bayrak değişimi Partimize, Ülküdaşlarımıza, Karamanımıza ve Ülkemize Hayırlı ve uğurlu olsun inşallah. 

Başarılarıyla 13 yıldır Karamanımıza hizmet eden önceki İl Başkanımız Av. Oktay Yılmaz Bey ve yönetimine şükranlarımızı sunuyorum. Karaman Baro Başkanı ve Türk Hukuk Enstitüsü Kurucu Başkanı olarak Karamanımıza ve kutlu davamıza daha büyük başarılarla hizmet edeceğine inancımız tamdır.

Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey'in takdirleri ve tensipleri ile Karaman İl Başkanı olarak görevlendirilen Değerli Kardeşim Mahmut Ünüvar ve yönetimindeki birbirinden değerli dava arkadaşlarıma başarılar dilerim.

Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey'in takdirleri ve tensipleri ile Karaman Merkez İlçe Başkanı olarak görevlendirilen Değerli Kardeşim M. Mustafa Gözel ve yönetimindeki birbirinden değerli dava arkadaşlarıma başarılar dilerim.

Gün birlik ve beraberlik içinde Karamanımıza, Partimize hizmet etme günüdür. Tüm arkadaşlarımızın bu bilinç ile insanımızı kucaklayarak ve Allah rızasını gözeterek siyaset bayrağımızı daha da yukarılara taşıyacaklarına olan inancımız tamdır. Allah yar ve yardımcımız olsun. Yolunuz ve bahtınız her daim açık olsun.''

muhammet mustafa gözel

edip semih yalçın

ali güler

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum