İşte Karaman'ı kucaklayacak Ülkücü kadro

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi, Karaman il başkanlığı ve merkez ilçe başkanlığı görevlendirmelerini..

İşte Karaman'ı kucaklayacak Ülkücü kadro
Editör: Karamanca
19 Eylül 2019 - 11:07




Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi, Karaman il başkanlığı ve merkez ilçe başkanlığı görevlendirmelerini yaptı. Yapılan görevlendirme ile il başkanı Mahmut Ünüvar olurken, Ünüvar’dan boşalan merkez ilçe başkanlığına M. Mustafa Gözel getirildi.

Görevlendirme ile başkanların yanı sıra il ve merkez ilçe yönetimleri de belirlenerek bugün itibari ile çalışmalarına başladı. Parti hafızasının korunduğu listelerde, genel anlamda kapsayıcı ve kucaklayıcı bir dönemin başladığı görülüyor. Esnaf, işadamı, Sanatkâr, emekli ve emekçi gibi değişik katmanlardan oluşan yönetim listeleri ile Karaman’da MHP’nin çıtasının daha da yükseleceği öngörülüyor. Listeler incelendiğinde; Her biri alanında aktör denilebilecek isimlerin bir gönüllülük işi olan siyaseti MHP’de yapma tercihleri, Karaman’da MHP’yi daha da parlak günlerin beklediğinin habercisi.

Genel ve yerel seçimlerin geride bırakıldığı düşünüldüğünde; yenilenen kadro ile MHP’nin mevcut konumunu koruyarak, birlik ve beraberliğe dayalı çalışmalar yapmayı hedeflediği anlaşılıyor. Listelerde; olağan durumların yanı sıra olağanüstü durumlarda da görev alabilecek, risk yönetimini yapabilecek isimlerin varlığı da dikkatlerden kaçmıyor. Öte yandan ‘nitelik’ kriteri ile oluştuğu gözlemlenen liste, Karaman’da siyasetin istişare ile yürütüleceğinin mesajını veriyor.

Başkan Mahmut Ünüvar kimdir:

1981 doğumlu Mahmut Ünüvar ilk orta ve lise öğrenimini Karaman’da tamamladı. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamlayan Ünüvar, daha sonra Karaman’da iş hayatına atıldı. Gençlik yıllarından itibaren Milliyetçi-Ülkücü hareketin teşkilatlarında yer alan Ünüvar, son olarak iki dönem MHP merkez ilçe başkanlığı görevini başarıyla yürüttü. Başkan Mahmut Ünüvar, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Başkan Muhammet Mustafa Gözel kimdir:

1990 doğumlu M. Mustafa Gözel ilk, orta ve lise tahlisini Karaman’da tamamladı. İki üniversite bitiren Gözel, ilk olarak Afyon Kocatepe Üniversitesi ardından da Aksaray Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamladı. Ardından iş hayatına atılan Gözel, ‘Gözel Mühendislik’ adı altında müteahhitlik ve mühendislik faaliyetleri yürütüyor. Okuduğu her iki üniversitenin de Ülkü Ocakları yapılanmalarında yöneticilik yapan M. Mustafa Gözel, son olarak MHP Karaman il yönetim kurulunda yer aldı. Başkan M. Mustafa Gözel evlidir.

 İşte Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nce görevlendirilen il ve merkez ilçe yönetimleri;

mhp karaman il yönetim kurulu

mhp karaman merkez ilçe yönetim kurulu

mahmut ünüvar muhammet mustafa gözel

edip semih yalçın

mahmut ünüvar

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum