Reklam

Mehmet Sarı'nın kandil mesajı

Karaman Önder İmam-Hatipliler Derneği Başkanı Mehmet Sarı "Berat Kandili" vesilesiyle bir ..

Mehmet Sarı'nın kandil mesajı
Editör: Karamanca
19 Nisan 2019 - 12:33




Karaman Önder İmam-Hatipliler Derneği Başkanı Mehmet Sarı "Berat Kandili" vesilesiyle bir mesaj yayınladı.
Mehmet Sarı mesajında;

" Berat Kandili; Allah’ın rahmet, lütuf ve mağfiretiyle tecelli ettiği, bize manevi bir nefes aldırarak kapılarını ardına kadar araladığı; dualarımıza icabet ettiği, günahlarımızı affettiği, yapılan ibadetleri kat kat fazla mükafatlandırdığı mukaddes bir gecedir.
Aynı zamanda, insanlar arasındaki dargınlıkları giderip yıkılan gönülleri, kırılan kalpleri onarmak için de bir fırsattır.

Bu mübarek gecede elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine gayret göstermeli, büyüklerimizin ve dostlarımızın kandilleri tebrik edilerek, hayır duaları alınmalıdır. Unutmayalım ki sevinç ve mutluluklar paylaşıldıkça artar, sıkıntılar da paylaşıldıkça hafifler. 
Aynı duygularla yapılacak duaların ve ibadetlerin dünyada barışın sağlanmasına ülkemizde, İslam aleminde ve bütün dünyada huzur ve refahın artmasına, manevi ve kültürel değerlerimizin muhafazasına, bütün insanlığın selametine, iyiliğin, kardeşliğin, paylaşmanın ve merhametin artmasına vesile olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum.
Berat Kandilimiz Mübarek Olsun."dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum