Reklam

Başkan Büyükkarcı'nın Ramazan Bayramı Mesajı

Ayrancı Belediye başkanı Yüksel Büyükkarcı Ramazan Bayramı nedeniyle ...

Başkan Büyükkarcı'nın Ramazan Bayramı Mesajı
Editör: Karamanca
24 Haziran 2017 - 11:33




Ayrancı Belediye başkanı Yüksel Büyükkarcı Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Bayramların İslam kültüründe birliğin, beraberliğin, kardeşliğin pekiştiği önemli zamanlar olduğuna değinen Büyükkarcı ‘’ Bu manevi günlerde küslüklere son verilmesi, büyüklerin ziyaret edilmesi, fakir-fukaranın, yetimlerin ve yoksulların sevindirilmesi gerektiği dini kaynaklarda ve Hadis-i Şeriflerde vurgulanmıştır’’ dedi.

Ramazan Bayramı’nın tatile değil Sıla-i Rahim’e vesile olmasını temenni eden Başkan Büyükkarcı mesajında; ‘’ Bayrama huzur ve güven içinde ulaşan başta aile ve yakın akraba olmak üzere herkesin, bizden bayram sevinci, hasret giderme, hasbihal etme ve kaynaşma beklediğini unutmayalım. Buluşmanın, barışmanın ve beraberliğin öğütlendiği, küslüğün, dargınlığın ve ayrı düşmenin yerildiği bu mukaddes dönemde, büyükleri hürmetle hatırlamanın, küçükleri içtenlikle sevmenin, her yaş ve düzeyde karşılıklı muhabbet yolları inşa etmenin sırrına Ramazan Bayramı ile erişiyoruz.

Bayram günlerinin paylaşma ruhunu, uzakta olanların kavuşma sevincini ve bayramlaşma muhabbetini doyasıya yaşayalım. Ayrancı ilçemizde, mezarlıklarımız temizlendi, yol, sokak ve caddelerde refüj çalışmaları başta olmak üzere tüm bayram hazırlıkları tamamlandı. İlçe olarak bayrama ve hemşerilerimizi kucaklamaya hazırız. Bu vesileyle başta milletimizin huzuru için evlatlarını vatan toprağına kurban veren şehit ailelerimiz olmak üzere, gazilerimizin, Ayrancılı hemşerilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, esenlikler dilerim’’ sözlerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum