Karaman'da mevsim normallerinin üzerinde sıcaklık bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre 16 Aralık Pazartesi gününden itibaren başlayan yeni haftada..

Karaman'da mevsim normallerinin üzerinde sıcaklık bekleniyor
Editör: Karamanca
15 Aralık 2019 - 17:50




Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre 16 Aralık Pazartesi gününden itibaren başlayan yeni haftada mevsim normallerinin üzerinde hava sıcaklığı bekleniyor. Hafif şekilde rüzgâr beklenen yeni haftanın parçalı bulutlu ve yağışsız geçeceği tahmin ediliyor. Haftanın en düşük sıcaklığı 2 derece olarak beklenirken en yüksek sıcaklık 14 derece olarak öngörülüyor. Buna göre Karaman'ın 5 günlük hava durumu tahmini şöyle;

16 Aralık Pazartesi: En düşük sıcaklık 3, en yüksek sıcaklık ise 10 derece olarak tahmin ediliyor. Parçalı bulutlu geçmesi tahmin edilen Pazartesi günü rüzgârın saatte 13 kilometre hızla esmesi bekleniyor.

17 Aralık Salı: En düşük sıcaklık 2, en yüksek sıcaklık ise 10 derece olarak hesaplanırken, günün parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor. Salı günü rüzgârın saatte 8 kilometre hızla eseceği tahmin ediliyor.

18 Aralık Çarşamba: En düşük sıcaklık 4, en yüksek sıcaklığın ise 12 derece olacağı tahmin ediliyor. Parçalı bulutlu geçeceği öngörülen Çarşamba günü rüzgârın saatte 5 kilometre esmesi bekleniyor.

19 Aralık Perşembe: En düşük sıcaklık 5, en yüksek sıcaklık ise 13 derece olarak hesaplanırken, günün parçalı bulutlu geçmesi öngörülüyor. Haftanın en az rüzgârını alan Perşembe günü rüzgârın saatte 4 kilometre hızla esmesi bekleniyor.

20 Aralık Cuma: Haftanın son mesai günü en düşük sıcaklık 4, en yüksek sıcaklık ise 14 derece olarak hesaplanıyor. Cuma günü rüzgârın saatte 14 kilometre hızla eseceği tahmin ediliyor.

Geçtiğimiz haftayı sisli ve yağışlı olarak geçiren Karaman’ın yüksek kesimlerinde halen kar var. Karayolları Genel Müdürlüğü'nden alınan son verilere göre; Kar ve tipi nedeniyle kapanan Ayrancı-Erdemli yolunun 34-56. kilometreleri arası, Çimenkuyu-Silifke yolunun 28-37. kilometreleri arası, Karaman-Kırobası-Güzeloluk yolunun 0-48. kilometreleri arası ve Güzeloluk-Ayrancı yolunun 0-28. kilometreleri arasında çalışmalar devam ediyor.
 

Haber: Karamanca.net

YORUMLAR

  • 0 Yorum