Reklam

Amatör Kulüpler Forma Reklamı

Forma Reklamı anlaşması ile malzeme yardımı yapılan Amatör Futbol Kulüplerinin hedefi..

Amatör Kulüpler Forma Reklamı
Editör: Karamanca
21 Kasım 2019 - 17:54




Forma Reklamı anlaşması ile malzeme yardımı yapılan Amatör Futbol Kulüplerinin hedefi; “Her Kulüpten bir genci topluma kazandırmak.”

Karaman'da Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, TFF il temsilciliği ve Özdoğru Mühendislik arasında sponsorluk imza töreni düzenlendi. 21 amatör futbol kulübüne forma sponsoru olan firma amatör spor kulüplerinden şampiyonluk değil sadece her bir kulübün 1 madde bağımlısı çocuğu spora kazandırarak, onu sosyal hayata katma şartı istedi.

Sponsorluk imza töreni dün 19.30'da Öğretmen evi toplantı salonunda gerçekleşti. Törene Karaman ASKF Başkanı Yaşar Çalışkan, ASKF yönetim kurulu üyeleri, TFF İl Temsilcisi, Amatör Spor Kulübü yöneticileri, Özdoğru Mühendislik adına Muhammet Özdoğru ve basın mensupları katıldı.

İmza töreninde konuşan Karaman ASKF başkanı Yaşar Çalışkan tüm takımlara sponsor olan firmanın takımlardan üstün bir başarı değil sadece sosyal sorumluluk projesi olarak 1 genci hayata bağlamasını istediklerini söyledi.

Başkan Çalışkan yaptığı konuşmada “Bugün 2019-2020 sezonu reklam sponsorluğu için bir araya geldik. Sponsorumuza bizim teklifimizi geri çevirmediği için teşekkür ediyoruz. Bizim reklam sözleşmesindeki asıl hedefimiz amatör kümedeki takımların başarısını artırmaktan daha çok sokakta özellikle kötü alışkanlıkları bulunan veya kötü alışkanlıklar kazanabilecek olan çocuklarımızı tespit edip spora kazandırmak. Bizim sponsorluk sözleşmemiz bu yönde. Ben sevgili sponsorumuza böyle bir duyarlılık örneği gösterdiği için çok teşekkür ediyorum. Bizlere destek çıkmak isteyen kurum ve kuruluşlar ile her türlü proje yapmaya bizler hazırız” dedi.

Sporun gençler üzerinde çok büyük olumlu etkileri olduğunu belirten Muhammet Özdoğru bu yıl 21 takımla en az 21 genci kurtarmak için bir proje başlattıklarını söyledi. Özdoğru; “Bizim buradaki asıl gayemiz bir amatör kulübün şampiyon olması çok büyük başarılar elde etmesi değil. Gençlerimizin spor kanalıyla kötü alışkanlıklardan kötülüklerden uzak durmasını sağlamak. Biz bunu konuda elimizden geldiğince, karınca kararınca destek olmaya çalışıyoruz. İnşallah diğer firma sahibi kardeşlerimizde bu anlamda amatör spor kulüplerimizi destekler. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu sadece futbol ile ilgilenmiyor. Bütün spor branşları ile ilgileniyor. Bu kulüplerimizin desteklere ihtiyacı var. Ben geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması için sporun iyi bir kanal olduğunu düşünüyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum