Reklam

Karaman Belediye Meclisinde Bülent Ecevit ismi oylandı?

Karaman Belediyesi'nin Kasım Ayı meclis toplantısına Bülent Ecevit ismi damga..

Karaman Belediye Meclisinde Bülent Ecevit ismi oylandı?
Editör: Karamanca
04 Kasım 2019 - 13:50




Karaman Belediyesi'nin Kasım Ayı meclis toplantısına Bülent Ecevit ismi damga vurdu.

Karaman Belediyesi meclis toplantı salonunda bugün saat 16.00'da başlayan meclisin gündem maddelerinden biri de Sümer Mahallesi'nde yapımı tamamlanan parka Bülent Ecevit isminin verilmesi önerisiydi.

CHP'li meclis üyelerinin önerisi ilk olarak komisyonda görüşülerek red kararı verildi. Bugün mecliste görüşülen konu üzerine meclis üyeleri söz alarak konu hakkındaki görüşlerini söylediler. CHP'li üyeler Ecevit'in yarın ölüm yıldönümü olduğunu belirterek komisyonun kararı tekrar değerlendirmesini istediler.

CHP'li meclis üyelerinin ''Kıbrıs Fatihi'' diye adlandırdığı Ecevit, türbanlı olduğu gerekçesiyle Merve Kavakçı'yı meclisten kovdurmasıyla uzun süre siyasi gündemi meşgul etmişti. Son olarak kamuoyunda ''Rahşan Affı'' olarak bilinen af ile Ecevit, birçok katil, kaçakçı ve madde bağımlısını tekrar sokaklara bırakmıştı. Öte yandan Başbakanlık önünde esnafın yazar kasa fırlatması ve dönemin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in Anayasa kitabı atması gibi olaylar da Ecevit döneminde yaşanmıştı.

Karaman Belediye Meclisi'nde bugün konuyla ilgili yapılan oylamada 6 meclis üyesi ''Kabul'' şeklinde oy kullanırken, diğer meclis üyelerinin tamamı Bülent Ecevit ismine ''Red'' şeklinde oy kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum