Reklam

Ayrancı'da 'Her yerde okuyorum' etkinliği

Ayrancı Yavuz Sultan Selim İlkokulu koordinesinde yürütülen "Her yerde Okuyorum" etkinliği..

Editör: Karamanca
15 Ekim 2019 - 08:29




Ayrancı Yavuz Sultan Selim İlkokulu koordinesinde yürütülen "Her yerde Okuyorum" etkinliği yoğun ilgi gördü. Dün başlayan etkinlik kapsamında ilçedeki 7 resmi kurum önünde kitap okunacağı söylendi.

Kitap okuma alışkanlığı farkındalığı oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlik, hükümet konağı önünde Kaymakam Mehmet Ali Atak'ın katılımıyla başladı. Daha sonra Ayrancı Belediyesi önünde toplanan öğrenciler hep birlikte kitap okudu. Okul müdürü Tevfik Ayar burada yaptığı konuşmada, ''Geçen yıl okumak özgürlüğe kanat çırpmaktır sloganıyla başlattığımız okuma projesini, bu yıl 'Okumak bir ağacın dallarına tırmanmaktır' şeklinde güncelledik'' dedi.

Ayar konuşmasının devamında, ''Ayrancı ilçe merkezinde bulunan 7 tane resmi kurum ve kuruluş önünde belirlediğimiz zaman ve tarihte öğrencilerimizle birlikte oturup yaklaşık yarım saat kitap okuyacağız. Ağacın altına düşen mevyeveler ya çürük ya ezik yada bereli olur. Bu ağacın altından yiyenler ya birbaşkasının düşüncelerini yada altta kalan çürük fikirleri benimsemiş olurlar.

Ama bir ağacın dalına tırmananlar orada ağacın en ücra köşesindeki en iyi meyveleri yiyebilenlerdir. İşte okumak ta bir ağacın dallarına tırmanmaktır. Bugün burada sadece kendimiz için değil, Ayrancı için, Karaman için ve Türkiye için okuyoruz. Barış Pınarı Harekatı kapsamında 6 gündür cephede mücadele veren şanlı ordumuz için okuyoruz'' sözlerine yer verdi.

Etkinliğe öğrenciler, öğrenci velileri, öğretmenler, kamu çalışanları ve daire amirleri katıldı.

tevfik ayar

karaman

karaman ayrancı

yavuz sultan selim ilkokulu

etkinlik

tevfik ayar ayrancı

resimler

 

, ,

YORUMLAR

  • 0 Yorum