Karaman MHP'de genişletilmiş istişare toplantısı

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanlığı tarafından düzenlenen genişletilmiş il istişare

Karaman MHP'de genişletilmiş istişare toplantısı
Editör: Karamanca
01 Ekim 2019 - 08:40




Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanlığı tarafından düzenlenen genişletilmiş il istişare toplantısı parti hizmet binasında yapıldı.

Toplantıya il başkanı Mahmut Ünüvar, Merkez ilçe başkanı M. Mustafa Gözel, Kadın kolları başkanı Zehra Uysal, Ülkü Ocakları il başkanı Yusuf Başkocagil, Taşmedreseli Ülkücüler il temsilcisi Mehmet Uçucu, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Kazımkarabekir Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu, Güneyyurt Belediye Başkanı Ahmet Arı, ilçe ve belde teşkilat başkanları ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Gerek Dünya’nın gerekse ülkenin inanılmaz hızda değiştiğini söyleyen Başkan Ünüvar, ‘’Yakın tarihin son birkaç yılı içerisinde yaşanan ve gelişen olaylara kişilerin kendi pencerelerinden getirdiği yorum ve bakış açısı değişimi getiriyor. Bu değişim her birey açısından; ekonomik durumu, yaşam şekli ve olaylara gösterdiği reaksiyon gibi kendi kişiliğini ortaya koyduğu siyasi tercihine de yansıyor’’ dedi. Başkan Mahmut Ünüvar toplantıda yaptığı konuşmada;

‘’Değişimin temel nedeni olan ‘beklentiyi karşılama’ konusunda yeterli olmayan partiler topluma ayak uyduramadığından giderek kan kaybediyor. Buna karşılık; vatandaşla sadece dijital iletişimin yeterli olmayacağını, yüz yüze görüşülmesi gerektiğini kendisine görev sayan Milliyetçi Hareket Partisi, halkımızın sürekli artan teveccühü ile karşılaşıyor. Halkımızın, talebinin yerine gelip gelemeyeceği bir yana muhatap bulma konusundaki hassasiyetini görüyoruz. İl merkezinden verilecek bir mesaj veya atılacak bir sloganla şehrin tamamıyla bağ kurulamayacağının farkındayız. Milliyetçi Hareket Partisi Karaman teşkilatı olarak; mahalle, köy, belde ve ilçe fertleri ile kişisel iletişim kurmayı, lokal sorunları bizzat dinleyip merkeze taşımak suretiyle çözüme kavuşturmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda şehrin göbeğindeki hemşerimiz ile en uzak bölgesindeki hemşerimize olan temasımız, muhataplığımız aynı oranda hissedilecektir. İl merkezi, ilçeler ve beldelerdeki tüm yöneticilerimizin katılımıyla ilkini gerçekleştirdiğimiz genişletilmiş il istişare toplantımız bu duygu ve düşüncelerle hayata geçirilmiştir ve periyodik olarak devam edecektir.’’ Diye belirtti.

Birçok konuda görüş alış verişinin yapıldığı toplantının devamında; belediye başkanları başlattıkları ve proje aşamasında olan çalışmalar hakkında, ilçe ve belde teşkilat başkanları da saha çalışmalarına dair bilgiler aktardı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum