Karaman ASKF'de kartlar yeniden karılacak!

Karaman ASKF olağan kongresine sayılı günler kala, daha önceden aday olmayacağı yönünde ..

Karaman ASKF'de kartlar yeniden karılacak!
Editör: Karamanca
12 Eylül 2019 - 14:15




Karaman ASKF olağan kongresine sayılı günler kala, daha önceden aday olmayacağı yönünde bilgi edinilen mevcut başkan tekrar aday olacağını duyurdu.

Yeniden aday olması konusunda uzun süre istişareler yaptığını söyleyen Celalettin Özcan, haber sitemize yaptığı açıklamada ‘’Adayım’’ dedi. Özcan açıklamasında; ‘’Üst üste 3 dönem, toplamda 9 yıldır üstlendiğim ASKF başkanlığı görevini bu dönemin sonunda bırakacağımı camia içerisindeki arkadaşlarıma aktarmıştım. Fakat, halen aktif olarak faaliyet gösteren kulüplerimizin başkanlarıyla, hocalarımızla ve sporcu arkadaşlarla yaptığımız görüşmelerde devam etmem konusunda ısrarlı telkinler aldım. 9 yıldır amatör Spor Kulüpleri adına; amatör sporun ve sporcu bir gençliğin yetişmesi için yürüttüğümüz çalışmalar, sporcu gençlerimizin yetişerek ulusal ve uluslararası faaliyetlere katılımına gösterdiğimiz özen camiamız içerisinde takdirle karşılandı.

Bu takdir; başlattığımız çalışmaların tamamlanması gerekçesiyle, camiamız kanaat önderlerince tarafıma yapılan ‘Devam et’ telkini ile aday olmam konusunda bir sorumluluk yükledi. Gerek kulüp başkanlarımız-yöneticilerimiz, gerek hocalarımız ve sporcularımız olmak üzere amatör spor camiamıza karşı bu sorumluluğu yerine getireceğim. Haber siteniz aracılığınızla; 21 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan ASKF olağan genel kurulunda başkanlığa aday olduğumu kamuoyuna duyuruyorum. Karaman’da amatör sporun, kulüplerin ve amatör sporcuların geleceği adına çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam etmeyi hedefliyoruz’’ dedi.

Mevcut başkan Özcan’ın yeniden aday olacağı bilgisi kulislere bomba gibi düşerken, aday olma niyetinde olanların bu düşüncelerini gözden geçireceği öne sürüldü.

celalettin özcan

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum