Reklam

Cezaevindeki nöbet değişiminde kaza kurşunu

Karaman'daki cezaevinde bir asker kaza ile başka bir askeri yaraladı..

Cezaevindeki nöbet değişiminde kaza kurşunu
Editör: Karamanca
16 Ağustos 2019 - 17:42




Karaman’da bir asker nöbet değişimi sırasında kazayla silahının ateş alması sonucu asker arkadaşını başından vurdu.  

  Olay, akşam saatlerinde Fatih Mahallesi’nde bulunan Karaman M Tipi Kapalı Cezaevinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Er E. B., kulübede nöbet değişimi esnasından elindeki MP5 silahın kazayla ateş alması sonucu asker arkadaşı Y. A’yı vurdu. Başından yaralanan Y. A., cezaevine çağrılan ambulansla hemen Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayı duyan İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Şahin ile Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar’da hastaneye gelerek yaralı askerin sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Burada ilk tedavisi yapılan asker daha sonra hayati tehlike kaydıyla Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Polis tarafından gözaltına alınan er E. B., ise kazayla vurduğu arkadaşının tedavi gördüğü hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
  Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bir Mahkum Firar Etti

Öte yandan Karaman açık cezaevinden bir mahkumun firar ettiği bilgisi geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam sayımında bir mahkumun eksik olduğunun fark edilmesi üzerine cezaevi içerisinde anons verilerek arama yapıldı. Yapılan aramada Mustafa B. Ö.'in cezaevi içerisinde olmadığı tespit edildi. Cumhuriyet savcısına firarı bildirilen mahkumun eşkal bilgileri polis ve jandarma birimlerine iletildi. Firari mahkumun yakalanması için çalışma başlatıldı.

yaralı asker karaman

karaman cezaevi

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum