Karaman'da hasta gurbetçilere 5 yıldızlı tedavi imkanı

Özel Karaman Hastanesi, Karaman'da hastalanan gurbetçilere beş yıldızlı tedavi imkânı..

Karaman'da hasta gurbetçilere 5 yıldızlı tedavi imkanı
Editör: Karamanca
27 Temmuz 2019 - 11:10




Özel Karaman Hastanesi, Karaman'da hastalanan gurbetçilere beş yıldızlı tedavi imkânı sunuyor. Üstelik hastaların kendi sigortaları üzerinden karşılanan tedavi için herhangi bir ücret ödememesi, gurbetçiler tarafından tercih nedeni oluyor.

Yönetim kadrosu değiştikten sonra hızla değişime giden Özel Karaman Hastanesi, konularında uzman kadrosunun yanı sıra, güler yüzlü personeli ve anında müdahale gibi nedenlerle şehrin en çok tercih edilen özel sağlık merkezi haline geldi. Oda başkan ve yönetimleri ile yaptığı protokoller ile birçok iş koluna indirimli sağlık hizmeti sunan Özel Karaman Hastanesi, sportif, kültürel ve toplumsal etkinliğe sağlık sponsoru olarak şehirde kalıcı olduğunu ispatladı.

Hastane, yurtdışında açtığı danışmanlık ofisi aracılığı ile; izin süresi bitip gurbetteki yerleşimine giden vatandaşlarla, hasta-doktor ilişkisini koparmadan tedavinin devamlılığını sağlıyor. Karaman’daki izin döneminde tedavi olan hasta, gittiği Avrupa ülkesinde hastanenin ofisine giderek gerekli bilgi desteğini almaya devam edebiliyor.

Hastane yönetimi son olarak yaptığı açıklamada bu aylarda iznini geçirmek üzere ilimize gelen gurbetçilere ücretsiz tedavi imkanı sunduğunu bildirdi. Yapılan açıklamada; ''Yurtdışından gelen gurbetçilerimiz  zahmetsizce, kendi sigortaları üzerinden ücret ödemeden hastanemizde tedavi olabiliyorlar. Yurtdışı danışmanlık ofisimiz ve Avrupa’da anlaşmalı olduğumuz sigorta şirketleri sayesinde birçok ülkeden gelen gurbetçilerimiz sıra beklemeden, konusunda deneyimli ve güler yüzlü sigorta birimimiz sayesinde hizmetlerimizden yararlanabilirler. 

Yıl içinde birçok kez düzenlemiş olduğumuz Avrupa tanıtım turlarımızda; Avrupa’daki esnaflarımız, festivaller, seminerler, buluşma geceleri ve ev ziyaretlerinde hastaları bilgilendirme ve tanıtım yapılmış olup olumlu dönüşler almaktayız. Özel Karaman Hastanesi olarak Uzman Doktor kadromuz ve hasta memnuniyeti ilkemizle siz gurbetçi hemşerilerimizin hizmetinizdeyiz’’ denildi.

Sektördeki teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Özel Karaman Hastanesi, tanı ve tedavide çağın gerektirdiği şekliyle hizmet veriyor. İleri teknoloji ürünü cihazlarla donatılan Hastane, gurbetçilere güvenli bir ortamda tedavi olmanın rahatlılığını yaşatıyor.

karaman özel hastane

özel karaman hastanesi

karaman hastanesi

hastane tedavi

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum