Reklam

Mahmut Ünüvar: Tüm gönüldaşlarımız hasretle yarını bekliyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, 31 Mart yerel seçimleri sonucu partisinin belediye ..

Mahmut Ünüvar: Tüm gönüldaşlarımız hasretle yarını bekliyor
Editör: Karamanca
20 Temmuz 2019 - 13:42




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, 31 Mart yerel seçimleri sonucu partisinin belediye başkanlıklarını kazandığı illere tebrik ziyareti kapsamında geleceği Karaman’da hazırlıklar tamamlandı.

Karaman için tarihi bir günün arifesinde olduklarını söyleyen MHP Karaman merkez ilçe başkanı Mahmut Ünüvar, ‘’Bütün Karamanlıları programımıza davet ediyorum’’ dedi. Merkez ilçe teşkilatı olarak hazırlıkları tamamladıklarını söyleyen Ünüvar, ‘’Üyelerimize, delegelerimize, sandık kurullarımıza ve mahalle temsilciliklerimize gerekli program bilgilendirmesi yapıldı. Öte yandan Karaman merkez başta olmak üzere ilçe ve belde teşkilatlarımız ekipleri ile birlikte hazır bulunacaklar.

Genel başkanımızı saat 14.00’de bölge trafik önünde tüm teşkilat mensuplarımızla karşılayacağız. Ardından Karaman Belediyesi ziyareti yapacak olan Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey, saat 15.15’te belediye önünde halkımıza hitap edecekler. Buradaki konuşmanın ardından Ayrancı ilçesinde bir dizi açılışa katılmak üzere hareket edilecek. Ayrancı’daki açılış programı 16.30 itibariyle başlayacak. Ayrancı’daki programın sona ermesi ile birlikte Ankara’ya hareket edilecek.

Dolu dolu geçecek olan bu önemli ziyaret; Dava arkadaşlarının bir araya gelmesi, istişareler etmesi, gelecek için aynı heyecanı taşıması ve hepsinden önemlisi hareketin lideri ile şehrimizde tek vücut bir görüntü verileceğinden oldukça önemli. Yunus’un, Atatürk’ün, Piri Reis’in, Kazımkarabekir Paşa’nın ve Karamanoğlu Mehmet Bey’in kadim hatıralarını taşıyan bu şehir, düşüncesi, duruşu ve örnek liderliği ile gönüllere taht kuran Türkmen Beyimizi ağırlayacak. Karaman’daki bütün ülküdaşlarımız; hasret gidermek, birlik ve tek yumruk olmak üzere Köylerden, beldelerden, ilçelerden ve merkezdeki her bir mahalleden akıp gelmek için genel başkanımızın şehre teşriflerini bekliyor. Bu vesileyle tüm hemşerilerimi bu önemli An’a tanıklık etmeye davet ediyorum’’ diye açıkladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum