Karamanlı yöneticilerden İstanbul'a çıkarma

İstanbul büyükşehir belediye başkanlığı seçimi için Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ..

Karamanlı yöneticilerden İstanbul'a çıkarma
Editör: Karamanca
28 Mayıs 2019 - 21:19




İstanbul büyükşehir belediye başkanlığı seçimi için Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi tarafından başlatılan saha çalışmalarına, Karamanlı siyasiler çıkarma yaparak destek oldu.

Karaman Dernekler Federasyonu’nun Bağcılar Belediyesi’nin Ramazan şenlik alanındaki iftar yemeğine; Siyaset ve liderlik Okulu Koordinatörü ve Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Ali Güler, MYK üyesi Hüseyin Korkmaz, MHP İl Başkanı Oktay Yılmaz, Merkez ilçe başkanı Mahmut Ünüvar, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Sarıveliler Belediye Başkanı Halil Kulak, Milletvekili Recep Şeker, Ak Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan katıldı. İftar sofrasında İstanbul’daki Karamanlılarla bir araya gelen siyasiler, Cumhur İttifakı adayı Binali yıldırım’a destek istediler. Başdanışman Ali Güler ve Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı binlerce kişinin katıldığı programı haber sitemize değerlendirdiler.

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatı gereği çalışmaların başlatıldığını söyleyen Başdanışman Ali Güler, ‘’ Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları gereği İl Başkanlarımızın yanı sıra MYK, MDK, Milletvekilleri, Belediye Başkanları İstanbul Yerel seçimi için seferber edilmişler ‘Hemşeri Hareketi’ bünyesinde görevlendirilmişlerdir’’ dedi. Güler; ‘’MHP Hemşehri Hareketinin, İstanbul’da hemşehri kuruluşları ve sivil toplum örgütlerinin oluşturduğu sinerjiyi bir kucaklaşma ve kaynaşma seferberliğine dönüştürme çabaları, ilhamını köklü ve zengin kültürümüzden almaktadır. İstanbul halkı; Anadolu’nun bütün renklerini, bütün gelenek ve âdetlerini, bin yıllık kardeşliğin bütün dinamiklerini bünyesinde barındırmaktadır. Bu kadim şehirdeki hemşerilerimizle bir araya gelerek 23 Haziran günü Cumhur İttifakı adayı Sayın Binali Yıldırım’a destek olmalarını talep ettik. Programı hazırlayan Karaman Dernekleri Federasyonu başkanı Rafet Akdaş’ı, İstanbul’daki Ayrancılı derneklerle koordinasyonu sağlayan Ayrancı belediye başkanımız Yüksel Büyükkarcı’yı ve tüm derneklerimizin başkan ve yöneticilerini tebrik ediyorum’’ diye konuştu.

Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı ise konuşmasında; ‘’Karamanlı hemşerilerimiz yıllar evvel geldikleri bu şehre, varlık azmi, birlik ve beraberlik ruhu ve bin yıllık kardeşlik hukukumuzu getirdiler. Her yıl düzenledikleri etkinliklerle üstün fedakârlık örneği gösterip Karaman tanıtımına hizmet ettiler. Gurbette olsalar bile memleketleri ile et-tırnak gibi olduklarını her ortamda sergileyip kültürümüzü yaşattılar. Zamanla dernekleşen hemşerilerimiz federasyon çatısı altında birleşerek daha güçlü bir temsil haline geldiler. Karamanımızın İstanbul’daki gözü, kulağı ve sesi oldular. Bu vesileyle 23 Haziran günü yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri hakkında desteklerini talep etmek, görüş alış verişinde bulunmak üzere bir araya geldik’’ dedi.

Protokol üyelerinin bir biri ardına konuşma yaptığı programın ardından Bağcılar MHP teşkilatını ziyaret eden Karaman heyeti, ilçe başkanı Onur Yeşil ve yönetimi ile bir süre sohbet etti. Karaman heyeti ayrıca iftar programının düzenlendiği alanda kurulan Karaman köy derneklerine ait standları ziyaret etti.

yüksel büyükkarcı

ali güler

karaman dernekleri federasyonu

dernekler

iftar

dernekler

halil kulak

karamanlılar

karamandaki dernekler

dernekler

karamandan

savaş kalaycı

ali güler

yüksel büyükkarcı

mahmut ünüvar

karamandakiler

dernekleri federasyonu

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum