Reklam

Toktaş, başkanlığa aday olduğunu açıkladı

25-26 Mayıs yapılacak olan Karaman Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçimleri ..

Toktaş, başkanlığa aday olduğunu açıkladı
Editör: Karamanca
25 Mayıs 2019 - 12:12




25-26 Mayıs yapılacak olan Karaman Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçimleri öncesi SMMM Arif Toktaş yeni bir yüz, yeni bir vizyon olarak “ORTAK AKIL BİRLİKTE YÖNETİM “ diyerek başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Toktaş açıklamasında;

‘’Hep birlikte mesleğimize ve meslektaşımıza hizmet için yola çıktık. Ayrıştırıcı değil birleştirici hizmet çerçevesinde meslektaşların mesleki hak ve menfaatlerini korumak ve geliştirmek, odamızın, mesleğimizin ve meslektaşlarımızın kamuoyunda saygınlığını artırmak, odamızı kurumsallaştırmak için dürüst, tarafsız, şeffaf, tüm üyelerimize eşit mesafede durmak adına hep birlikte elimizi taşın altına koyarak yönetime talip olduk. Bu dönemde yenilikçiliğin, dinamizmin ve gençlerin önünü açarak Odamızın ve meslektaşlarımızın saygınlığını artırmak adına paylaşımcı şeffaf bir yönetim sergileyerek oda komisyonlarımızı katılımcı ve aktif hale getirerek odalarımızı kamu kurumları karşısında ve toplumda etkinliğini artırılması yönetim hedeflerimiz arasındadır. Oda kurullarımızda genç, kadın ve bağımlı çalışan üyelerimizin daha etkin görev almalarını sağlayarak oda meclisimizi daha etkin ve verimli kılacağız.

Meslek projelerinden ise özellikle meslek yasamızdaki eksiklerin ve mevzuattaki hataların tespit edilerek bu eksiklerin giderilmesi adına her türlü çalışma tarafımızdan yapılacak olup aynı zamanda Meslektaşlarımızın mesleki gelişimlerini kolaylaştırmak adına sürekli ve ücretsiz eğitimler yapılması bunun için yıllık eğitim takvimi hazırlanması konuları ile Ticaret Meslek liseleri, Üniversite, kosgeb ve İşkur ile sıkı ilişkiler kurulup ortak projeler yapılması konusunda çalışmalar yapılacaktır. Ayrıca Vergi kanunlarında olmasına rağmen kayıt dışında tutulan bazı iş alanları mevcut olup bu konuda çalışmalar yaparak meslek mensuplarına yeni iş imkanları oluşturmaya çalışacağız

Mesleğimize, Odamıza, Sizlere hizmet etmek bir sevdadır. Bu değerlerin yaşatılması ve devamı için Yönetime arkadaşlarımla birlikte adayım. Seçimde mücadele eden diğer arkadaşlarımıza başarılar diler. Seçimlerin ülkemize ve Karamanımıza mesleğimize ve meslektaşlarımıza hayırlar getirmesini dilerim'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum