Reklam

Ülkücü Şehit Mahmut Bedir kabri başında anıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Sarıveliler ilçe başkanlığı, 99. Ülkücü Şehit Mahmut Bedir’in vefat..

Ülkücü Şehit Mahmut Bedir kabri başında anıldı
Editör: Karamanca
03 Mayıs 2019 - 15:09




Milliyetçi Hareket Partisi Sarıveliler ilçe başkanlığı, 99. Ülkücü Şehit Mahmut Bedir’in vefat yıldönümü olması nedeniyle kabri başında dualarla andı.

MHP ilçe başkanı Kasım Tunç, merkez mahallesi muhtarı Davut Özcan, şehit Mahmut Bedir’in ailesi ve partililerin katıldığı anma programında duygusal anlar yaşandı. Şehit Bedir’in; Sarıveliler ilçesinin Göktepe beldesine bağlı Günder Mahallesi’ndeki mezarı başında Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından topluca dua edildi. Şehit Bedir’in yöredeki Ülkücüler açısından bir kutup yıldızı olduğunu belirten ilçe başkanı Kasım Tunç, ‘’Özellikle gençlerimiz açısından örnek alıp, aynı şuurla takip etmelerini istediğimiz, bölgemiz açısından övünç kaynağımız olan bir büyüğümüzdür’’ dedi.

Başkan Tunç konuşmasında; ‘’ Göreve geldiğimizden bu yana her yıl düzenli olarak şehit Ülkücü öğretmen Mahmut Bedir ağabeyi Kabri başında dualarla anıyoruz. Onu tanımayan gençlerimize, şehit olduğu ilkeleri anlatarak aynı şuuru gelecek nesillere taşımayı hedefliyoruz. Biz Teşkilat olarak sonsuza dek şehidimize ve uğrunda mücadele ettiği değerlere sahip çıkacağız. İslam kavminin temel bir mühimi olan biz Türklerin; milli terbiye, ilmi ve içtimai, seviyelerinin gelişmesi, bu ve benzeri rol modellerimizi unutmamakla, hatıralarına sahip çıkmakla mümkündür.

Türk ırk ve dilinin kemaline çalışırken, fedakâr, yiğit Ülküdaşlarımızı bir an olsun hafızamızdan çıkartmamalı ve güncel tutmalıyız. Bu vesileyle Şehidimiz Mahmut Bedir ağabeyimizin zatında tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz’’ diye söyledi.

mahmut bedir

kasım tunç, mahmut bedir

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum