Başkan Mahmut Ünüvar'dan 3 Mayıs Türkçülük Günü mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi merkez ilçe başkanı Mahmut Ünüvar, 3 Mayıs Türkçülük günü ..

Başkan Mahmut Ünüvar'dan 3 Mayıs Türkçülük Günü mesajı
Editör: Karamanca
03 Mayıs 2019 - 10:33




Milliyetçi Hareket Partisi merkez ilçe başkanı Mahmut Ünüvar, 3 Mayıs Türkçülük günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

3 Mayıs’ı hürmet ve kıvançla idrak ettiklerini belirten Ünüvar, ‘’ Türk milliyetçiliğinin yüz yılı aşan fikir yolculuğunda, bünyesindeki anlam ve neden olduğu gelişmeler bakımından önemli bir yeri bulunan 3 Mayıs 1944 ruhunu ve yıldönümünü istikle hatırlıyor ve yâd ediyoruz’’ dedi.

3 Mayıs’ın Türk Milliyetçileri açısından asil bir yürüyüş olduğunu söyleyen Başkan Mahmut Ünüvar açıklamasında; ‘’Rahmetle andığımız Hüseyin Nihal Atsız’ın geri adım atmayan ve Milliyetçi dirilişe karşı olanlara karşı verdiği mücadelenin yargıya taşındığı gündür 3 Mayıs. Hüseyin Nihal Atsız’la birlikte Türk Milliyetçiliğinin de yargılandığı o süreçte, Türk Milliyetçileri ilk kez sivil bir muhalefet olarak varlıklarını ispatlamıştır. Türk Milliyetçileri o günden itibaren her alanda Türk Milleti için kendilerini feda etmeye hazır olduklarını ve her fedakârlığı yapacaklarını göstermişlerdir.

Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in de aralarında olduğu 23 Milliyetçi, Türk Milleti’nin varlığına kast edenlere karşı sergiledikleri duruş hepimiz için şuur ve ilham kaynağıdır. Reva görülen işkenceler, eziyetler milliyetçiliğin değerine zarar verememiş, menziline ulaşma iddiasını yenememiştir. Milliyetçiliğin birleştirici ve gelişmeye açık yönünü görmezden gelenler, milli varlık ve değerlerden rahatsız olanlardır. Faşizmle Milliyetçiliği, ırkla milleti aynı görmek cahilliktir.

Milliyetçilik geleceğimizin rehberi, eskimeyen vizyonumuz, yegane güvencemizdir. Milliyetçilik çağdaş, modern ve insana ait olan kıymeti önceliğine alan birlikte yaşama ve kardeşlik projesidir. Bu itibarla Türkiye’nin her alanda milliyetçiliğe ve milli yönelişe ihtiyacı olduğu kuşkusuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle değerli hemşerilerimin ve kıymetli dava arkadaşlarımın ‘3 Mayıs Türkçülük Günü’nü kutluyor, milliyetçi kahramanları şükran ve minnetle anıyorum. Başta merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş olmak üzere, hayatlarını kaybedenlerle birlikte tüm dava şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum’’sözlerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum