Reklam

Karamanlı Asenalar'ın MHP Genel Merkez ziyaretleri

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman teşkilatının çeşitli kademelerinde görevli kadınlar..

Karamanlı Asenalar'ın MHP Genel Merkez ziyaretleri
Editör: Karamanca
22 Nisan 2019 - 10:17




Milliyetçi Hareket Partisi Karaman teşkilatının çeşitli kademelerinde görevli kadınlar, MHP Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Belediye meclis üyesi Stj. Avukat Neslihan Akkaya, MHP Karaman il teşkilatı ar-ge birimi komisyonundan Betül Yeşil, MHP Karaman kadın Kolları Başkan yardımcısı Betül Akkaya, belediye meclisi yedek üyeleri Zehra Uysal ve Meltem Bekar, ar-ge birimi komisyon üyesi Ece Türkmen’den oluşan MHP heyeti ilk olarak Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Başdanışman Ali Güler’in eşlik ettiği heyet, Genel Başkan Bahçeli’ye Karaman’daki faaliyetler hakkında bilgi verdi. Heyeti tebrik eden Bahçeli, çalışmalarında başarılar diledi.

Genel Başkan Bahçeli ile yapılan görüşmenin ardından heyet; Kadın kolları Genel Koordinatörü Nevin Taşlıçay, Genel Sekreter Yardımcısı Kadir şekerci, Genel Başkan Yardımcıları  M. Hidayet Vahapoğlu, Deniz Depboylu ve Mustafa Kalaycı’yı makamlarında ziyaret ederek, seçim süreci ve sonuçları ile görüşmelerde bulundular. Heyet daha sonra, geçtiğimiz günlerde Genel Başkan Başdanışmanlığı ve Siyaset ve Liderlik Okulu Koordinatörlüğü görevine getirilen hemşerimiz Ali Güler’in makamına geçerek fikir alış verişinde bulundu.

Seçim süresi boyunca Karaman Kadın Kolları teşkilatının üstün gayret sarf ettiğini söyleyen Güler, ‘’Memleketimizde elde edilen başarıda hanım kardeşlerimizin çok emeği vardır’’ dedi. Güler’i tebrik eden heyet başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.

meltem bekar

neslihan akkaya

mhp kadın kolları

betül yeşil

betül akkaya

karaman

nevin taşlıçay

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum