Karaman Ülkü Ocaklı öğrenciler 1. oldu

Karaman Ülkü Ocakları il Başkanlığı, Ülkü Ocakları Genel Merkezi'nce düzenlenen bilgi..

Karaman Ülkü Ocaklı öğrenciler 1. oldu
Editör: Karamanca
20 Nisan 2019 - 12:45




Karaman Ülkü Ocakları il Başkanlığı, Ülkü Ocakları Genel Merkezi'nce düzenlenen bilgi yarışmasında bölge birincisi oldu.

Karaman İl Başkanı Yusuf Başkocagil öncülüğünde Adana'daki yarışmanın finaline katılan Karamanlı öğrenciler ilimize birincilik getirdiler. Adana'da gerçekleştirilen yarışmada bölge illerinden katılan öğrenciler ter döktüler. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan yarışmaya ilgi yoğundu. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Başkocagil, ''Ocak il yönetimi olarak periyodik olarak sürdürdüğümüz eğitim faaliyetlerinin meyvesini almış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

 Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz tarafından organize edilen, Ortaöğretim birimlerine yönelik BilgeTürk ve Dönence dergilerini kapsayan bilgi yarışmasının bölge finaline Karaman olarak katılım sağladık. Adana'da gerçekleşen finalde 1.olarak Ankara'da yarışmaya hak kazandık. Ankara'daki yarışmadan da derece ile döneceğimizden şüphemiz yoktur.

Ocağımızda devamlılığı konusunda hassasiyet gösterdiğimiz eğitim çalışmalarımızın, okul eğitimini destekleyici bir unsur görevi üstlendiği bu ve benzeri başarılarla daha net görülecektir. Bu vesileyle Ortaoğretim teşkilatımıza ve genç kardeşlerime şükranlarımı sunuyor, hepsini tebrik ediyorum'' dedi.

yusuf başkocagil

adana ocak

karaman ocak

yusuf başkocagil karaman

karaman ocak birinci

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum