Reklam

Yüksel Büyükkarcı: Daha çok çalışacağız

Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nce ..

Yüksel Büyükkarcı: Daha çok çalışacağız
Editör: Karamanca
20 Nisan 2019 - 10:42




Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nce Antalya’da düzenlenen ‘İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı’na katıldı. Belediyelerde idari yapılanma, mali yönetim ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik vizyonunun anlatıldığı toplantının açılış konuşmasını, Genel Başkan Devlet Bahçeli yaptı.

Antalya Sueno Otel’deki programın iki gün sürdüğünü söyleyen Başkan Büyükkarcı, ‘’Türkiye genelinden il başkanlarımızın ve belediye başkanlarımızın katıldığı programda, kaynaşma ve fikir alış verişi yapma fırsatı bulduk’’ dedi. Yerel yönetimlerin halka hizmette zemin görevi yaptığını söyleyen Büyükkarcı, ‘’ Demokrasinin kalıcı olması, karar organlarının zeminden yukarıya doğru kurulup kurumsallaşması yerel yönetimler vesilesi ile gerçekleşmektedir. Tartışma yerine müzakere, muamma yerine mutabakat, ayrışmak yerine birlik ve beraberlik için yerel yönetimlere ihtiyaç vardır. Genel merkezimiz bu bilinçle; 31 Mart mahalli idareler seçimlerinin hemen ardından tüm göreve gelen belediye başkanlarını bir araya getirerek, Hakka hürmet ve halka hizmet noktasında nasıl çalışmamız gerektiği konusunda hafızamızı tazelemiştir’’ diye belirtti.

Daha çok çalışacaklarının altını çizen Başkan Büyükkarcı programa dair açıklamasında; ‘’Genel başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in; ‘’ Belediye demek, akıl, ahlak ve adalet üçgeninde kul hakkını gözeten, emanete vefa gösteren, erdemli yönetime gövdesini yerleştiren adanmışlık ve inanmışlık demektir. Nitekim bu hususta hem titiz, hem de vicdani teyakkuz halinde olacağız’’ şeklindeki sözlerinden hareketle iki dönemdir yaptığımız gibi bu üçüncü dönemimizde de, Belediye yönetimini üstlendiğimiz Ayrancı ilçemizde, kalp kırmayacağız, hiç kimseyi incitmeyeceğiz, kutuplaşmaya izin vermeyeceğiz. Ekip arkadaşlarımla birlikte; hemşerilerimizin ümitlerinin gerçekleşmesi için çalışacak, her birine samimi sevgi-saygı göstereceğiz. Mert, hukuka bağlı ve Millete sevdalı bir anlayışla bu zamana kadar hayata geçirdiğimiz projelerden daha büyüklerinin hizmete girmesi için çalışacağız.

Nitekim seçimin hemen akabinde başlattığımız atık su arıtma tesisi ve Ötüken Yaşam Konutları gibi birçok projemiz, Ayrancı ilçemizde tamamlanmış olarak bu dönemde hemşerilerimin hizmetine sunulacaktır. Öte yandan; günümüz ihtiyaçlarına cevap vermeyen mevcut belediye binamızın yerine yeni bir belediye hizmet binası yapımı için gerekli adımları atıyoruz. Her birimin aktif görev yapabileceği uygun çalışma ortamlarının yanı sıra, ilçemizde üretilen ürünlerin teşhir edileceği ‘Yöresel ürünler satış’ bölümü de bu yeni hizmet binamızla birlikte hizmete açılacak’’ sözlerine yer verdi.

İl Başkanları ve Belediye Başkanlarının ortak katılımıyla gerçekleştirilen programın tüm MHP kadrolarına hayırlar getirmesini niyaz eden Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, başkanlara başarılar diledi. Büyükkarcı’nın yanı sıra Antalya’daki programa; MHP Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz, İl belediye başkanı Savaş Kalaycı, Kazımkarabekir belediye başkanı Recep Boyacıoğlu ve Güneyyurt belediye başkanı Ahmet Arı katıldı.

yüksel büyükkarcı

mhp karaman

ayrancı mhp

karaman mhp

yüksel büyükkarcı mhp

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum