Halil Kulak: Şeffaf belediyecilik örneği sergileyeceğiz

Sarıveliler Belediye Başkanı Halil Kulak, ilçede şeffaf bir yönetim anlayışı ortaya koyacaklarını ..

Halil Kulak: Şeffaf belediyecilik örneği sergileyeceğiz
Editör: Karamanca
19 Nisan 2019 - 12:30




Sarıveliler Belediye Başkanı Halil Kulak, ilçede şeffaf bir yönetim anlayışı ortaya koyacaklarını söyleyerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Seçimin geride kaldığını söyleyen Kulak, haber sitemize yaptığı ziyarette, ‘’31 Mart mahalli idareler seçimlerini geride bıraktık. Seçimler, demokrasi şölenleri ve yönetme yetkilerinin milletçe belli isimlere verildiği dönemlerdir. Seçimler, heyecan, coşku ve farklı duyguların iç içe yaşandığı dönemlerdir. Ancak seçimler, bir kırgınlık veya küskünlük sebebi değildir, olmamalıdır. Farklılıklarımızın, ilçemizi gökkuşağına benzeten renklerimiz olduğunu biliyor, bununla da övünüyoruz.

 Bağımsız aday olarak girdiğimiz seçimde hemşerilerimizin teveccühü ile göreve getirildik. Hizmet süremiz boyunca ayrım yapmaksızın bütün hemşerilerimizin taleplerine karşılık vereceğiz. Seçim gündeminin hızla proje, çalışma ve üretme gündemine dönmesi gerekmektedir. Bu nedenle uzayan sürecin karara bağlanmasından ilçe halkımız gibi bizlerde memnuniyet duyuyoruz.

Daha önceden açıkladığımız plan ve programların birlik ve beraberlik içerisinde uygulamaya koyulması için çalışmalarımıza başladık. Tüm çalışmalarımız şeffaflık anlayışımız gereği kamuoyu ile paylaşılarak yapılacaktır. İlçemize, hemşerilerimize hayırlı olmasını dilerim’’ diye konuştu. Başkan Halil Kulak, bağımsız olarak kazandığı seçimlerin ardından herhangi bir partiye geçip geçmeyeceği konusundaki sorumuza, ‘’Şu an için böyle bir düşüncem yok’’ diye cevap verdi.

halil kulak

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum