Reklam

MHP Karaman heyeti Bahçeli ile görüştü

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman teşkilatı yeni göreve gelen başkanlarla birlikte genel başkan..

MHP Karaman heyeti Bahçeli ile görüştü
Editör: Karamanca
17 Nisan 2019 - 10:14




Milliyetçi Hareket Partisi Karaman teşkilatı yeni göreve gelen başkanlarla birlikte genel başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

İl Başkanı Oktay Yılmaz, Merkez ilçe Başkanı Mahmut Ünüvar, MYK üyeleri Ali Güler ve Hüseyin Korkmaz, Taş Medreseliler il başkanı Mehmet Uçucu, Ülkü Ocakları il başkanı Yusuf Başkocagil, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Kazımkarabekir Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu, Güneyyurt Belediye Başkanı Ahmet Arı ve parti kademelerinden yöneticilerden oluşan MHP heyeti ilk olarak genel başkan Devlet Bahçeli ile görüştü.

MHP genel merkezinde Karaman heyeti ile özel bir görüşme yapan genel başkan Bahçeli, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde gösterdikleri performans ve elde ettikleri başarı nedeniyle heyeti tebrik etti. Göreve gelen belediye başkanlarının bundan sonraki süreçte halkın tamamını kucaklamak sureti ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışını sergileyeceklerini söyleyen Bahçeli, ‘’hayırlı olsun’’ dedi. Genel Başkan Bahçeli ayrıca, geçmişten günümüze MHP’nin siyasi duruşundan bahsettiği konuşmasında, bu seçimlere neden ‘beka’ diyerek girildiğini anlattı. Konuşmanın ardından hatıra fotoğrafı çektiren Karaman heyeti daha sonra genel başkan yardımcıları ile görüşerek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Geçtiğimiz günlerde parti okulu koordinatörlüğü ve genel başkan başdanışmanlığına atanan Ali Güler’in makamına geçen heyet, Güler’i tebrik etti. Ziyarette il başkanı Oktay Yılmaz, ‘’ Hem teşkilatımıza hem hemşerilerimize faydalı işler yapmayı Allah nasip etsin. Ali ağabeyimizin bu göreve getirilmesi hepimizi gururlandırdı’’ diye konuştu. Ali Güler’de ‘’Bu kapı her daim Karamanlı hemşerilerimin hizmetinde olacak. Ankara’ya yolu düşen bütün hemşerilerim bu kapının kendileri açısından ardına kadar açık olduğunu bilsinler’’ dedi. Genel merkezdeki temaslarını tamamlayan Karaman heyeti daha sonra kısa adı Ankaramander olan Ankara Karamanlılar Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyaret sonra dernek üyeleri ile topluca akşam yemeği yenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum