Başkan Yılmaz'dan Başdanışman Ali Güler'e tebrik

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz, yayımladığı mesajla Dr. Ali Güler’e..

Başkan Yılmaz'dan Başdanışman Ali Güler'e tebrik
Editör: Karamanca
11 Nisan 2019 - 18:43




Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz, yayımladığı mesajla Dr. Ali Güler’e yeni görevinde başarılar diledi.

Seçimin hemen akabinde ikinci kez sevinç yaşadıklarını ifade eden Yılmaz, ‘’31 Mart Mahalli idareler seçimlerinde ilimizde elde edilen başarı ve toplamda dört belediye başkanlığı sonucu ile haklı gurur yaşadık. Seçimin hemen akabinde ise hemşerimiz MYK üyemiz Dr. Ali Güler Bey’in, Genel Başkanımız tarafından iki önemli göreve getirilmesi de ayrı bir gurur kaynağımız oldu. Genç kardeşlerimizin Milliyetçi-Ülkücü fikriyatı benimsedikleri, çalışma prensipleri hakkında eğitim gördükleri parti okulumuz, teşkilatımız açısından oldukça önemli.

Böylesi önemli bir kurumun koordinatörlük makamında, bir hemşerimizi görmek elbette memnuniyet verici. Öte yandan Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey’in başdanışmanlığı görevini de yürütecek olması biz Karamanlılar için övünç kaynağıdır. Hemşerimiz Dr. Ali Güler Bey’in bilgi ve birikimi ile her iki yeni görevini de layığı ile yapacağından şüphemiz yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı olarak, görevlerinde başarılar diler, hayırlı olmasını temenni ederiz’’ diye belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum