Reklam

Ayrancı hep beraber, yine beraber

31 Mart Mahalli idareler seçimi sonrası belediye başkan ve meclis üyelerinin mazbatalarını ..

Ayrancı hep beraber, yine beraber
Editör: Karamanca
09 Nisan 2019 - 06:12




31 Mart Mahalli idareler seçimi sonrası belediye başkan ve meclis üyelerinin mazbatalarını aldığı Ayrancı’da, verilen birlik ve beraberlik yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ayrancı merkezindeki Hakim Ali İmran Altun Parkı’nda gerçekleşen yemek programına, ilçe belediye başkanı Yüksel Büyükkarcı, MHP il başkanı Oktay Yılmaz, merkez ilçe başkanı Mahmut Ünüvar, belediye meclisi üyeleri ve Ayrancılılar katıldı. Programa gelenleri girişte karşılayan başkan Büyükkarcı, tek tek tokalaşarak sohbet etti. Küskünlüğün, kırgınlığın Ayrancı’nın fıtratına ters olduğunu söyleyen Büyükkarcı, ‘’Medya aracılığıyla birçok bölgede seçimlerin sonuçlanmasının ardından tartışmaların yaşandığını, küskünlüklerin çoğaldığını üzüntü içerisinde öğreniyoruz. Çok şükür bu konuda Ayrancı ilçemiz, hemşerilerimiz yüz akımızdır. Her hangi bir üzücü olayla karşılaşmadığımız ilçemizde, seçimin hemen akabinde böyle bir program düzenleyerek, birlik ve beraberlik ruhunu zinde tutmak istedik’’ dedi.

Bir demokrasi şölenini daha geride bıraktıklarını belirten Başkan Büyükkarcı konuşmasında; ‘’Seçimin ayrı bir atmosferi, ayrı bir ruh hali olduğu hepimizin malumudur ancak, özellikle mahalli idareler seçimlerinin ayrı bir önemi vardır. Düşünün ki bir mahallede; muhtar adayı, aza, belediye meclis üyesi, il genel meclis üyesi, belediye başkanı için seçim çalışması yapılıyor, oy isteniyor. Bu çok yönlü demokrasi rekabeti yanlış anlaşılmaları ve kırgınlıkları da beraberinde getirebiliyor.

 Biz ilçe halkı olarak farklılıklarımızın, ilçemizi gökkuşağına benzeten renklerimiz olduğunu biliyor, bununla da övünüyoruz. Seçimi kırgınlık, küskünlük bahanesi yapmayan ender bölgelerden biri de Ayrancı’dır. Bugün burada bir araya gelen hemşerimizin sayısı bir adayın aldığı oyun çok üstündedir. Bu durum Ayrancılı’nın derin hoşgörüsünün, gönül zenginliğinin nişanesidir. 31 Mart Mahalli idareler seçimleri bitmiştir ancak, Ayrancı’nın kardeşliği, birliği ve beraberliği asla bitmeyecektir’’ diye konuştu. Konuşmanın ardından yemek ikramı yapılırken, ilçedeki birlik ve beraberliğin daim olması için topluca dua edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum