Karaman Belediyesi devir teslim töreni yarın

Belediye Başkanı Savaş KALAYCI: “Mazbatamızı alır almaz “Haydi Bismillah” diyecek ve Karamanımız için çalışmaya başlayacağız”

Karaman Belediyesi devir teslim töreni yarın
Editör: Karamanca
08 Nisan 2019 - 13:28




31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde büyük bir başarı elde ederek Karaman Belediye Başkanı seçilen Savaş Kalaycı, itiraz ve değerlendirme sürecinin tamamlanmasının ardından mazbatasını yarın alarak görevine başlayacak.

Yarın saat 13.30’da İl Seçim Müdürlüğünden mazbatasını alacak olan Kalaycı, saat 14.30’da MHP İl Binası önünden vatandaşlarla birlikte Belediye binasına kadar yürüyecek. Mehter Takımı ve Kılıç Kalkan ekibinin marşları ve gösterileri eşliğinde yapılacak yürüyüşün ardından saat 15.00’de devir teslim töreni gerçekleştirilecek.

Salı günü mazbatasını alarak görevine başlayacak olan Savaş Kalaycı yaptığı değerlendirmede;

“Yoğun ve zorlu bir seçim sürecini geride bıraktık. Cenabı Allah’ın takdiri ve halkımızın desteği ile bu süreçten de çok şükür alnımızın akıyla çıktık. Hukuk içerisinde yapılan itiraz sürecinin de sona ermesiyle birlikte inşallah yarın yeni bir döneme gireceğiz. Mazbatamızı alır almaz Bismillah diyerek şehrimiz ve halkımız için hizmet üretmeye başlayacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da halkımızın desteğini ve duasını bekliyoruz. Birlikte çalışacağız ve inşallah birlikte başaracağız. Ben yarınki yürüyüş ve devir teslim törenimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyor, esenlikler diliyorum.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum