MHP'nin Başyayla programına yoğun ilgi

Milliyetçi Hareket Partisi Başyayla teşkilatının seçim çalışmalarına MHP'li üst düzey isimler..

MHP'nin Başyayla programına yoğun ilgi
Editör: Karamanca
28 Mart 2019 - 18:43




Milliyetçi Hareket Partisi Başyayla teşkilatının seçim çalışmalarına MHP'li üst düzey isimler destek verdi. Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa; Genel başkan yardımcısı Mustafa Kalaycı, İl Başkanı Oktay Yılmaz, MYK üyesi Hüseyin Korkmaz ve partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda konuşan protokol üyeleri, belediye başkan adayı Yunus Yıldız için destek istediler.

Başyayla’nın gönüllerine dokunan, güven veren, sevgi ve hoşgörü ile dolup taşan, Karaman’ın parlayan ilçesi, yükselen değeri olduğunu söyleyen il başkanı Oktay Yılmaz, ‘’Sizlerin zatında ilçemizin her bir mahallesi ile birlikte; Büyükkarapınar’a, Kışla’ya, Bozyaka’ya ve Üzümlü’ye yürekten selamlarımı gönderiyorum. Taşeli’nden, Balkusan’dan, Karamanoğlu’ndan feyiz alıp burada sizlerle buluşmak, bizler açısından onur vericidir’’ dedi.

 Başkan Yılmaz konuşmasında; ‘’Üretken belediyecilik anlayışımızın Başyayla’da yeşermesi ve ilçeyi aydınlatıp kavrayacak bir meşale yakmak için, gece gündüz demeden çalışan Ülküdaşlarımı tebrik ediyorum. Başyayla’da; inancın başarıya, haklılığın kazanca döneceğine, hedeflenen menzile ulaşılacağına dair inancımız tamdır.Hafta sonu yapacağımız seçimin önemi hepimiz tarafından bilinmektedir. Ülkücüler istiyor ki, Başyayla’nın makus talihi Değişsin. Ülkücüler istiyor ki, Başyayla kamburlarından kurtulsun.

Ülkücüler istiyor ki, Başyayla daha iyisiyle, daha güzeliyle üretken belediyecilik ve şehircilik anlayışına kavuşsun. Başyayla böyle gelmişse de, böyle gitmesin diyerek yeni şeyler söylemek lazım. Ne güzel diyor Mevlana; Bulanmadan, donmadan akmak, ne hoş! Dünle beraber gitti cancağzım, Ne kadar söz varsa düne ait, Şimdi yeni şeyler söylemek lazım. Başyayla’ya Yunus yüzler, Yıldız eller, güvenilir ve erdemli şehreminler şarttır. Belediye başkan adayımız Yunus Yıldız; çok çalışacak, her eli tutacak, her gönüle girecektir. Her Başyayla’lı kardeşimizi Cenab-ı Allah’ın bir emaneti görecek, ilçenin umutlarını tazeleyecek, ufkuna çekilmiş sis perdesini aralayacaktır.

Her kim ecdadımızın ayak izlerini gördüğümüz, manevi havasını soluduğumuz bu ilçede taş üstüne taş koymuşsa, toplu iğne ucu kadar hizmeti dokunmuşsa şükranlarımızı sunar, Allah razı olsun deriz. Yapılan hiçbir hizmeti inkar etmeyiz, zira zillet gibi inkarcı değiliz. Çalışmaları, alın terini yok saymayız, Allah’tan korkar, kuldan utanırız. Ancak, Başyayla’da kutlu bir değişim vakti gelmiştir. Nöbet sırası Ülkücü kadrolardadır. Gelinen süreçte; İlçenin bekasının muhafazası, haklarının müdafası, yarınlarının güvenceye alınması bu kadrolarla mümkün olacaktır. Bu kadrolar siyasi kaygı taşımıyor, seçime belediye başkanlığı makamı veya belediye meclisi sandalye sayısı gözüyle bakmıyor. Türklüğün bekasını ahlaklarının mihenk taşı yapmış Başyayla’lı Ülkücülerin aklında; ilçenin parlak geleceği, biricik hemşerileri ve hizmet aşkından başkası yoktur.

 Başyayla’lı Ülkücüler için bu seçim; bölgenin yükselişe geçmesinin önünü açmak, ilçedeki zorluklarla mücadele etmek, hayatı kolaylaştırmak gibi, Milletimizin yüklediği bir vazifedir. Bu nedenle hafta sonu yapılacak mahalli idareler seçimleri bir dönüm noktasıdır.Bizler Başyayla’ya talibiz, Başyayla’yı seviyoruz, Başyayla için geceyi gündüze katmaya hazırız, Başyayla’nın kazanması için varız. Yunus Yıldız kardeşim ilçemize yakışacak, hemşerilerim derinden bir şükür çekecektir. Gayret bizden takdir Başyayla’lı hemşerilerimdendir. Her hemşerimizin demokratik tercihi, derdi, tasası, temenni ve istekleri başımızın gözümüzün üstünedir. Ne güzel söylemiş Âşık Yunusumuz; Hoştur bana senden gelen. Ya gonca gül, yahut diken. Ya hayattır, yahut kefen. Narın da hoş, nurun da hoş. Kahrın da hoş, lütfun da hoş. Sizlere güveniyor, Başyayla’ya inanıyorum. Hepinizi Cenab-ı Allah’a emanet ediyor; yolunuzun, bahtınızın ve alnınızın açık olmasını temenni ediyorum. Yunus Yıldız size, Başyayla ehline emanet, Ne mutlu Türk’üm diyene’’ sözlerine yer verdi.

oktay yılmaz başyayla

başyayla mhp

YORUMLAR

  • 0 Yorum