Karaman'a Birlikte Sahip Çıkacağız

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin’in tüm Karamanlıları birlikte ..

Karaman'a Birlikte Sahip Çıkacağız
Editör: Karamanca
19 Mart 2019 - 11:01




AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin’in tüm Karamanlıları birlikte şehre sahip çıkmaya davet ettiği reklam filmi yayınlanmaya başladığı andan itibaren sosyal medyada binlerce izleyici kitlesine ulaştı. Oldukça duygusal mesajlar içeren reklam filmi, ulusak reklamlardan alışık olduğumuz ileri düzeye sahip yapım kalitesi ile de farklı bir vizyonu ortaya koyuyor.

Karaman Belediye Başkan adayı Şahin'in yakın dönemde profesyonel bir sunum ile projelerini açıkladığı “Kazanan Karaman Olacak” programı oldukça ses getirmişti. Yine aynı profesyonel bakış açısıyla hazırlanan reklam filmi, şehre sahip çıkmanın ne anlama geldiğini kendine has üslûbu ile izleyiciye aktarıyor.Esnaf, işçi, çiftçi,öğrenci,gurbetçi, sağlık çalışanı gibi Karamanın farklı kesimlerinden insanların da olduğu reklam filmi şehrin gelişmesinin birlik ve beraberlikle sağlanacağının mesajını veriyor.

Seçimlere yaklaşırken durmaksızın çalışan, enerjisi ve güler yüzü ile seçim çalışmalarında Karamanlıların yoğun ilgisiyle karşılanan Mahmut Sami Şahin yayınlanan film ile ilgili açıklamalarda bulundu. “Biz bu filmle şehre bakış açımızı, vizyonumuzu ortaya koyduk. Yaptığımız her iş, konuşmamız, bakışımız, duruşumuz büyük bir medeniyeti yansıtıyor. Bu yüzden filmimizde milletimize  seslenirken güzeli arayan, estetiği önemseyen bir ufuk ile şehre katkı sunacağımızı kalitesi yüksek ve duygusal bir yapımla belirtmek istedik. Bir şehri sahiplenmek ve bir şehre sahip çıkmak arasında fark vardır. Şehrin sahibi halktır, millettir. Bize düşense milletimizle bütünleşip gayretle, tevazu ve aşkla şehre sahip çıkmaktır. Biz Karaman’ımıza efendi değil, hizmetkâr olmaya geldik. Şehrimizin sorunlarını tek tek çözeceğiz. Bu şehrin insanı her şeyin en iyisini hak ediyor. Bu şehir kazanmayı,  büyümeyi, güçlenmeyi ve öncü bir şehir olmayı hak ediyor. Bunu da birlikte başaracağız” dedi.


5277

YORUMLAR

  • 0 Yorum