Reklam

Kalaycı: Birlik beraberlik içerisinde yapamayacağımız hiçbir şey yoktur

Çanakkale Zaferinin 104. Yıldönümü nedeni ile Milliyetçi Hareket Partisi tarafından düzenlenen..

Kalaycı: Birlik beraberlik içerisinde yapamayacağımız hiçbir şey yoktur
Editör: Karamanca
18 Mart 2019 - 10:25




Çanakkale Zaferinin 104. Yıldönümü nedeni ile Milliyetçi Hareket Partisi tarafından düzenlenen “Gençlik Çanakkale Ruhuyla Yürüyor” konulu yürüyüş binlerce vatandaşın katılımı ile mitinge dönüştü.

İstasyon Meydanından atlı birlik ve mehter takımı öncülüğünde başlayan yürüyüş, binlerce kişinin katılımı ile Aktekke Meydanına kadar devam etti ve burada açık hava mitingi havasına büründü. Mehter takımının seslendirdiği marşlarla coşan meydan, daha sonra sahne alan Tansel Ayaz’ın söylediği kahramanlık türkülerine eşlik etti.

Şehitler için dua okunmasından sonra Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş  ,  ,  Kalaycı, Aktekke Meydanında bulunan seçim tırından yoğun tezahürat eşliğinde vatandaşlara seslendi. “Çanakkale Ruhuyla bir araya gelenler selam sizlere; Atasının izinden yürüyenler selam sizlere; Yağmur, soğuk, zorluk demeden koşup gelenler selam sizlere” diyerek başladığı konuşması sık sık sloganlarla kesilen Kalaycı;

“Bugün şanlı tarihimizin altın bir sayfasının, muhteşem bir zaferin yıldönümündeyiz. Milletimizin gücünün, sahip olduğu imanın tezahürü olarak ortaya çıkan Çanakkale Zaferimizin ölümsüz kahramanlarını rahmetle, şükranla anıyoruz. Allah onlardan razı olsun.

Bu millet Cenabı Allah’ın izni ile olmazları oldurur, çetin yolları aşar, zafere giden yolda ya bir yol bulur ya da bir yol açar.

Tarihin her döneminde bunu başarmış bu millete, sizlere hizmet etmek için çıktığımız bu kutlu yolda verdiğiniz büyük destek için bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah ebeden razı olsun.

Bu desteğinizi, bu güveninizi asla boşa çıkarmayacağız. Gece gündüz çalışacağız, bütün enerjimizi Karaman için harcayacağız. Dertleri birlikte çözeceğiz. Sıkıntıları ortadan kaldıracağız. Mutlu, huzurlu ve yaşanabilir bir şehri hep birlikte kuracağız.” Dedi.

Konuşmasında Karaman için hazırladıkları projelere ve yapacakları çalışmalara da değinen Kalaycı, konuşmasını;

“Bu milletin tek kuruşunu dahi boşa harcamayacağız. Yetimin hakkını ve bize teslim ettiğiniz emaneti namusumuz bileceğiz. Yalana, talana, israfa, adam kayırmaya, ayrımcılığa asla geçit vermeyeceğiz. Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız bütün projelerimiz hazır. Otopark ve trafik problemini ortadan kaldıracağız. Kötü koku problemine kesinlikle son vereceğiz. İstihdam alanları açarak işsizliği en aza indireceğiz. Kadınlarımızı yönetime mutlaka dâhil edeceğiz, kendilerine mutlu ve huzurlu bir şehir sunacağız. Karamanımızı tamamıyla engelsiz bir şehir

yapacağız. Öğrencilerimiz ve yaşlılarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza ulaşımda ekonomik kolaylıklar getireceğiz. Yaşlılarımız için Huzurlu Yaşam Merkezi açacağız.

Spora çok büyük destek vereceğiz. Belediye sporumuzu eski ihtişamlı günlerine döndüreceğiz. Şehrimizin uzun yıllardır çözüm bekleyen bütün problemlerini hızlı ve kalıcı şekilde ortadan kaldıracağız. Karamanı hep birlikte güzel günlere ve mutlu yarınlara taşıyacağız. Bu kardeşiniz günün 24 saati bu şehrin ve sizlerin emrinde olacak. Bizim yönetim anlayışımızda gurura kibire kesinlikle yer yoktur ve asla olmayacaktır. Allah’ın izni ile desteklerinizle dualarınızla inşallah 31 Mart akşamı yine bu meydanda buluşmak dileği ile sizleri Cenabı Allah’a emanet ediyorum. Sağ olun var olun.” Diyerek tamamladı.

Çanakkale Zaferi kutlama etkinlikleri çerçevesinde meydanı dolduran vatandaşlara lokma tatlı ile hoşaf ekmek ikram edildi.

Öte yandan program çerçevesinde meydanda Kızılay tarafından başlatılan Kan Bağışı Kampanyası çok büyük ilgi gördü. Bir günde kan veren bağışçı sayısında Türkiye ortalamasının çok üzerine çıkıldığını belirten Kızılay yetkilileri de organizasyonu düzenleyen ve bağışta bulunan herkese teşekkür etti.

savaş kalaycı

mhp karaman

savaş

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum