Reklam

Başkan Adayı Kalaycı: Cuma namazından sonra Aktekke Meydanındayız

Kalaycı: Yarın ilimizde olacak olan Seçim Tırı seçim çalışmalarına katkı sağlayacak..

Başkan Adayı Kalaycı: Cuma namazından sonra Aktekke Meydanındayız
Editör: Karamanca
14 Mart 2019 - 11:29




31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler için çalışmalarını aralıksız devam ettiren MHP Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı, farklı bir seçim çalışmasına daha imza atıyor.

Adaylığının açıklanmasının ardından şehir genelinde çok hızlı ve çok farklı bir çalışma içerisine giren MHP adayı Kalaycı, halkın her kesiminden takdir toplayan çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Karaman için hazırlanan projelerin sergileneceği Seçim Tırı Etkinliğinde Başkan Adayı Savaş Kalaycı’nın halkla daha fazla bir araya gelmesi amaçlanıyor. İçerisinde led ekran, ses ve ışık sistemi, vatandaşlara ikramlarda bulunulabilmesi için mutfak gibi birçok detay bulunan Seçim Tırı, şehrin farklı bölgelerinde çalışmalara katılacak.

Vatandaşlardan büyük ilgi görmesi beklenen çalışmayla ilgili konuşan Başkan Adayı Savaş Kalaycı;

“Bu seçim sürecinde değerli halkımızın büyük destekleri ile çok güzel çalışmalara imza attık, atmaya da devam ediyoruz. Ortaya koyduğumuz tüm çalışmalarda merkeze aldığımız birinci hedef şehrimizin çözüm bekleyen problemleri ve bu problemlere bulduğumuz çözümlerdir. Bu çözüm yollarını ve hazırladığımız projeleri halkımıza anlatabilmek için farklı argümanlar kullanıyoruz.

Her mahalleye özel olarak tasarladığımız broşürler büyük beğeni kazandı. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Son olarak bir mektup kaleme alarak değerli hemşehrilerimize kendimizi, hedeflerimizi, ilkelerimizi anlattık. Şimdi de Seçim Tırı ile inşallah daha farklı bir çalışma yapacağız. Projelerimizi daha iyi anlatacağız.

Yarın Cuma namazından sonra inşallah Aktekke Meydanında olacağız ve çalışmalarımıza yeni bir ivme daha kazandıracağız. Bütün hemşehrilerimi yarın saat 14.00’de şehir meydanında birlikte olmaya davet ediyor, sevgi, selam ve esenlikler diliyorum.” Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum