Reklam

MHP kadın kollarından konferans

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı, “huzurlu bir toplumun ve huzurlu bir şehrin anahtarı huzurlu ailelerdir” diyerek bu akşam düzenlenecek “Günümüzde Toplumunda Kadın ve Aile” konulu konferansa dikkat çekti.

MHP kadın kollarından konferans
Editör: Karamanca
14 Mart 2019 - 09:01




Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanlığı Kadın Kolları Teşkilatı tarafından bu akşam saat 20.00’de Yunus Emre Konferans Salonunda bir konferans düzenlenecek. “Günümüz Toplumunda Kadın ve Aile” konusunda düzenlenecek olan ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet AKGÜL’ün konuşmacı olarak katılacağı konferansa tüm halkımız davet edildi.

Düzenlenecek konferansla ilgili düşüncelerini belirten Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı,

“Türk toplumu, tarihin hemen her döneminde aile müessesini kutsal saymıştır. Bizim aile yapımızın kendine özgü ve tarihi özellikleri vardır. Bunlar gelenek ve göreneklerle perçinleşmiş bulunan sevgi, saygı, gönül tokluğu ve fedakârlıktır. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e göre de, uygarlığın esası, ilerlemenin ve gücün temeli, aile hayatındadır.

Kadın Kolları Teşkilatımız tarafından düzenlenen bu konferansı özellikle konusu bakımından çok önemli buluyorum. Biz, hazırladığımız tüm projeleri daha mutlu ve daha huzurlu bir şehir hedefi ile oluşturduk. Fakat iyi bilinmelidir ki; asıl huzur ve mutluluk aile içinde başlar ve oradan tüm topluma sirayet eder. Ben bütün hemşehrilerimi akşamki konferansa davet ediyorum, sevgi, selam ve hürmetlerimi sunuyorum.” dedi.

mehmet akgül

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum