Yüz akımız Ayrancı ehline emanet

Milliyetçi Hareket Partisi üst düzey isimlerden oluşan heyetle Ayrancı ilçesini ziyaret ederek ..

Yüz akımız Ayrancı ehline emanet
Editör: Karamanca
14 Mart 2019 - 08:51




Milliyetçi Hareket Partisi üst düzey isimlerden oluşan heyetle Ayrancı ilçesini ziyaret ederek çalışmaları değerlendirdi.

İl Başkanı Oktay Yılmaz, merkez ilçe başkanı Mahmut Ünüvar, MYK üyeleri Dr. Ali Güler, Hüseyin Korkmaz, MDK üyeleri Fırat Fevzi Gözüyeşil, Hakan Atmaca, Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve yöneticilerden oluşan heyet ilçe seçim kurulunu ziyaret etti. Ziyarette belediye başkanı Yüksel Büyükkarcı göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları hizmetleri anlattı. Büyükkarcı hizmetlerin ilçe halkınca takdir edildiğini söyleyerek, seçim günü hem Karaman teşkilatına, hem MHP genel merkezine ilk müjdeyi Ayrancı’dan vermek istediklerini ifade etti. MYK ve MDK üyeleri yaptıkları konuşmalarda Ayrancı’nın MHP’li belediyeler açısından bir yüz akı olduğunu vurgulayarak 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde destek istediler.

Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin başkan Yüksel Büyükkarcı’dan övgüyle bahsettiğini söyleyen MYK üyesi Ali Güler; ‘’Yüksel başkanımız burada yaptığı çalışmalarla MHP’nin üretken belediyecilik anlayışını tüm hemşerilerimize hissettirdi. Ayrancı ile ilişkilerimiz her zaman kuvvetli oldu, sürekli yapılan hizmetlerden, projelerden haberdar olduk, bilgi aldık. İlçenin köy görüntüsünden kent görüntüsüne nasıl evrildiğini yakinen biliyoruz. Başkanımız çalışmaları ile; İçme suyu, kanalizasyon, belediye araç parkının yenilenip genişletilmesi, yenilenebilir enerji ile aydınlatma sistemleri, metruk binaların yıkımı, kaldırım ve asfaltlama, sokaklara hatta bahçe yollarına kadar parke taş döşemeleri, engelsiz kaldırımlar gibi köklü sorunları ortadan kaldırdı.

Öte yandan; yeni mezarlık ve mescit yapımı ve taziye evi yapımı ile ilçenin önemli ihtiyaçlarını giderdi. Başkanımız; aşevi, evde bakım ve temizlik hizmetleri, Ramazan iftarı ve binlerce kişinin katıldığı Hıdırellez şenlikleri ile gönüllere taht kurdu. Ayrancılı hemşerilerimizin bu hizmetleri takdir ettiğini biliyor, yeniden Yüksel Başkanla yola devam edeceklerini ümit ediyoruz. Yüz akımız olan Ayrancı ehline emanet’’ dedi. Konuşmaların ardından ilçedeki çalışmalar değerlendirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum