Karaman'da kaçak ve tıkanıklar termal kamera ile tespit ediliyor

Herhangi bir arızaya en kısa sürede müdahale edebilmek için acil servis imkânı bulunduran firma..

Karaman'da kaçak ve tıkanıklar termal kamera ile tespit ediliyor
Editör: Karamanca
11 Mart 2019 - 12:12




Karaman’da faaliyet gösteren Sezen Su, sıhhi tesisat ve konusundaki makine ekipmanına yenilerini ekledi.

Herhangi bir arızaya en kısa sürede müdahale edebilmek için acil servis imkânı bulunduran firma, kırmadan dökmeden ve iş yapılan alanı tertemiz teslim etmeye özen gösteriyor. Daha fazla memnuniyet mantığıyla çalışan Sezensu Sıhhi Tesisat, bilgi birikiminin yanı sıra teknolojiye büyük önem veriyor. Firma bu sayede özellikle ev hanımları tarafından tercih ediliyor. Gerekli çalışmayı bitirdikten sonra firmaya bağlı yetkili ustalar temizlik kontrolü yapıyor.

Tıkanık açma ve su kaçağı konularında arıza tespitini nokta olarak belirleyen termal kamera sistemi ve kanal görüntüleme cihazı ile kırıp dökmeden onarım yapmak mümkün. yetkilileri konuyla ilgili; ‘’Yaşam alanlarında kullanılan suyun temizliği kadar, kullanılmış suyun kanalizasyona aktarımı da insan sağlığı açısından oldukça önemlidir. Aktarımı sağlayan borularda meydana gelecek problem küf, koku gibi ciddi sorunları ortaya çıkarabilir. Su kaçağı bulma, ve tesisat bakımı ne kadar önemliyse, bakım-onarımı doğru noktayı bularak yapmak ta önemlidir. Firma olarak çalışmalarımızda, kameralı görüntüleme yöntemi ile tesisata zarar vermeden tıkanıklığın tam olarak hangi bölümde olduğunu tespit ediyoruz. Bu sayede komple tesisatı kırıp dökmeye ve müşteriye fazla masraf çıkartmaya engel oluyoruz.

 Ayrıca su kaçağı konularında, tesisatın hangi noktadan kaçak verdiğini termal kamera aracılığı ile tespit edip onarım yapıyoruz. Akustik dinleme cihazımız, manyetik su tesisatı bulma cihazı ve termal kameramız sayesinde borunun nereden geçtiğini bulmak adına gereksiz duvar kırımı yapmıyor, zemin parkelerine zarar vermiyoruz. Kapsamlı ve doğru denetim için doğru ekipmanla, doğru onarım yapılacağına inanan firmamız, arızanın en kısa sürede giderilmesi açısından makinelerine güveniyor. Memnuniyetle bitirdiğimiz her işi en büyük referans olarak gördüğümüzden, her işimizi özenle ve titizlikle bitirmeye gayret ediyoruz.’’ Diye konuştu. Yunus emre camisi karşısında yhm market bitişiğinde faaliyet gösteren Sezen su, 7/24 hizmet imkânı sunuyor.

akustik dinleme cihazı

termal kamera

su kaçağı termal kamera

tıkanık açma

karaman tıkanık açma

karaman sezensu

termal görüntüleme karaman

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum