Reklam

Savaş Kalaycı'dan kadınlar günü mesajı

“Kadınlar Sinemada Buluşuyor” etkinliği ile kadınlara 8 Mart sürprizi yapan Başkan Adayı Savaş Kalaycı, yayınladığı mesajda da kadınlara yönelik projelerine vurgu yaptı.

Savaş Kalaycı'dan kadınlar günü mesajı
Editör: Karamanca
08 Mart 2019 - 11:32




Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile bir mesaj yayınlayarak, kadınların toplumun bir aynası olduğunu vurguladı.

Kadınlar huzurluysa şehrimizin de ülkemizin de huzurlu olacağını, kadınlarımız geleceğe umutla bakabiliyorsa, ülkemizin ve milletimizin geleceğinin de aydınlık olduğunu söyleyen Belediye Başkan Adayı Kalaycı yayınladığı mesajda;

“Kadın, ailenin ve toplumun üzerinde yükseldiği kutsal bir temel taşı, nesillerin ve milletlerin istikamet bulmasına öncülük eden manevi bir mimar, varlığı ve enerjisi ile hayatın devamlılığını sağlayan eşsiz bir yaşam kaynağıdır. “Kadınlar insandır. Biz insanoğlu” demiş rahmetli Neşet Ertaş. Ne de güzel söylemiş. Bu söz günlerce üzerinde düşünülmesi gereken, içerisinde çok derin anlamlar barındıran, kadının önemini her yönü ile ortaya koyan hayranlık uyandırıcı bir sözdür ve tam olarak anlaşıldığı zaman hayatımızdaki birçok şey değişecektir.

Biz biliyor ve inanıyoruz ki; Kadınlarımız hayatın içerisinde ne kadar fazla yer alırsa, iş hayatında, üretimde, temsilde, eğitimde ne kadar çok söz sahibi olursa toplum o kadar huzurlu olur, ülke o kadar bereketli olur. Bizim Üretken ve Çözüm Odaklı Belediyecilik anlayışımızda bu bilinç ve anlayış vardır. Siyaset ve yönetimde kadınlara çok daha fazla alan açmak, kültürel sosyal ve ekonomik hayatta daha fazla söz sahibi olmalarını sağlamak için gerekli tüm çalışmaları ve işbirliğini yapmak bizim boynumuzun borcudur. Kadınlarımızın evlerinde ürettikleri el ürünlerinin Belediyemiz aracılığı ile satılabileceği Hanımeli Pazarı, Belediye Meslek Edindirme Kursları, Çok Amaçlı Lokal ve Spor Salonları bu amaç doğrultusunda hazırladığımız ve inşallah hayata geçireceğimiz projelerden yalnızca bazıları. Belediye Kreş ve Anaokulu ile birlikte, kadınlarımızın gündüzleri çarşı Pazar ihtiyaçlarını daha rahat görebilmelerine imkân sağlayacak, çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri Belediye Çocuk Evi Projemizi de inşallah yeni dönemde hizmete açacağız.

Daha yaşanabilir, daha huzurlu ve daha sorunsuz bir şehirde yaşamak hepimizin hayali. Bu hayali gerçeğe dönüştürebilmek için var gücümüzle ve hep birlikte çalışacağız. İnanacağız ve kadınlarımızla birlikte başaracağız. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yeryüzünde gördüğümüz her ne varsa kadının eseridir” sözünün haklılığını bir kez daha ortaya koyacağız.

Bu vesile ile çalışan, emek veren, üreten, eğiten, yetiştiren tüm kadınlarımızın bu özel günlerini kutluyorum. Hayatta her şeyin gönüllerince olmasını temenni ediyorum. Bu 8 Mart’ın gelecek çok daha güzel günlerin bir müjdecisi olması dileği ile tüm kadınlarımıza selam sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum