Reklam

Başkan Mehmet Er'in kandil mesajı

AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er Regaip kandili münasebetiyle bir mesaj..

Başkan Mehmet Er'in kandil mesajı
Editör: Karamanca
07 Mart 2019 - 14:16




AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er Regaip kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Er mesajında; ‘’Üç aylar, Allah’ın rahmetinin müminlere bol bol ikram edildiği, mağfiretinin, lütuf ve kereminin üzerimize sağanak sağanak yağdığı zaman dilimleridir.

Recep ayının ilk cuma gecesi olan Regaip Kandili, adından da anlaşılacağı gibi, Allah-u Teâlâ’nın kullarına birçok lütuf ve ihsanlarda bulunduğu, az ibadetlerine karşılık çok sevap verdiği, kıymeti ve değeri büyük, rağbet edilmesi gereken bir mağfiret ve rahmet gecesidir.

Rahmet ve mağfireti bol olan bu mukaddes günlerde ahlak ve erdemin, kardeşlik içinde bir arada yaşamanın, yetime, öksüze ve kimsesize kol kanat germenin, fakir ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmenin, kutsal değerlere saygının, insani erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu hissederek Yüce Allah’tan af dilemeliyiz. İnsanlarımızın, Yaradan’a daha derin bir şükür imkânı bulacağı bu özel gecede, muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Karamanlı hemşehrilerim başta olmak üzere, bütün İslam âleminin Regaip Kandilini tebrik ediyor, bu gecenin Milletimizin ve İslam âleminin birlik ve dirliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum’’ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum