Emel Öztürk: Bizimki bembeyaz yazılan birlik ve beraberliktir

Milliyetçi Hareket Partisi Ermenek ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım programında konuşan ilçe belediye başkan adayı Emel Öztürk, toplumsal çözülmenin önünü keseceklerini söyledi. Emel Öztürk konuşmasında şu sözlere yer verdi;

Emel Öztürk: Bizimki bembeyaz yazılan birlik ve beraberliktir
Editör: Karamanca
18 Şubat 2019 - 08:46




''Bu salon, bu coşku bir kez daha gösteriyor ki; Milliyetçi Hareket Partisi güçlenerek yürüyor, her geçen gün daha da büyüyüp millete hizmet aşkıyla büyüyor. Her başarının içinde; bedel, sabır, akıl, gönül, mücadele ve fedakârlık abidesi şahsiyetler vardır. Bu vesileyle bugünlere ulaşmamızda emeği olan, davamız için bedel ödemiş, ömür tüketmiş, akıl üretmiş, başta merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm büyüklerimi rahmetle anıyor, manevi şahsiyetleri önünde saygı ile eğiliyorum.

 Zindanları aydınlatan, iman ateşi ile taş duvarları yıkan, sabırda Yunus, cesarette Yavuz, Taş Medreseli yiğitlerimize sağlıklı ve huzurlu ömür diliyorum. Temennim odur ki; yarım asra mühür vurmuş, ülkü ve ülke mücadelesi vermiş partimiz, 31 Mart akşamı Ermenek’te haklı bahtiyarlığa erişsin ve tarihi varlığı taçlansın. Dağılır giderler, solukları kesilir, nefesleri yetmez, yarı yolda kalırlar diyenlere karşı; dökülen alın terleri, edilen dualar ve şehitlerimizin hakkı için daha çok çalışacağız. Vazgeçilmez yeminimize sadakatle, Aç’ın tok Az’ın çok olması için, Ermenek’te üç hilalli bayrağımızı dalgalandırmak için mücadele edeceğiz.

 Bizdeki; Fariske, Kazancı ve Gargara gibi ebedi, Muhallar, Çimene ve Nadire gibi baki bir sevgidir. Bizdeki; Boyalık, Aşağı Çağlar ve Görmeli gibi bir tutku, İznebol, Evsin ve Eskice gibi eskimeyen ve başı eğilmeyen bir heyecandır. Bizdeki; Çavuş, Çatalbadem ve Olukpınar gibi ümitsizliği silmek, Kayaönü, Katranlı ve İkizçınar gibi çileyi söndürmektir. Bizdeki; Gökçekent, Yeşilköy ve Gökçeseki gibi yeşeren, Yukarıçağlar, Yerbağ ve Zeyve gibi tüten bir destandır. Bizdeki; Yalındal, Tepebaşı ve Sarıvadi gibi taşlara kazınan, Pınarönü ve Cenne gibi kömür karasına inat bembeyaz yazılan birlik ve beraberliktir. Bizdeki; kahramanlıktır, Ülküdür, Kızılelma’dır. Balkusan gibi, Ermenek gibi karanlığı yarmaktır.

Bizim yolumuz hak yolu, hakikat yolu, Allah yoludur. Şühedanın emaneti, Şanlı ecdadımızın mirası ve dedelerimizin aziz hatırası olan Ermenek, ehillerince yönetilmesi açısından tarihi bir süreç yaşamaktadır. Bu vesileyle binlerce hemşerimizin ümidinin ziyan olmaması için gayret göstermek, taşıdığı yükümlüğü zayi etmemek, her bir Ülküdaşımız açısından hayatî mesuliyettir. İlçede hareketimizin payidar olması, geleceğimizin perçinlenerek güvence altına alınması, kadrolarımızın hassasiyetiyle ilişkilidir. Akıntıya karşı kürek çekmenin zorluğuna karşı, kendi akıntımızı oluşturacak mevki ye gelmemiz, bize inananlar ve gönül verenler açısından göz kamaştırıcı olacaktır. Hemşerilerimize Ermenek için her türlü çözümün Türklük ve İslam dairesinde olduğunu anlatıp, toplumsal çözülmenin önünü keseceğiz.

 Yaşanan sorunları doğru okuyup, koyacağımız doğru teşhislerle üretken belediyecilik anlayışımızı ilçemizde hayata geçireceğiz. Azim ve gayretle, iman ve heyecanla çalışacağız ki; bir gün bu salondakiler toprak olduğunda neslimiz mücadelemizi iftiharla ansın. Memleket sevdamız, vazgeçilmez yeminimiz ve davaya sadakatimiz hatırlansın. Bunlar; bayrak inmez, ezan dinmez, şehitler ölmez, vatan bölünmez diyen büyüklerimizdi denilsin, Fatihalar okunsun. Bugün Ermenek’te tutuşturacağımız kıvılcımın, yıllar sonra Ülkücü fikriyat için önemli bir meşale olacağını unutmayalım''

emel öztürk

emel öztürk ermenek

ermenek mhp

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum