Ali Demir: Vefa var, Milliyetçi Hareket Partisi var

Milliyetçi Hareket Partisi Ermenek ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım programında konuşan ilçe başkanı Ali Demir, MHP'nin müstesna bir menzile ulaştığını söyledi. Başkan Demir'in konuşmasında şu sözlere yer verdi;

Ali Demir: Vefa var, Milliyetçi Hareket Partisi var
Editör: Karamanca
18 Şubat 2019 - 08:23




''Kazımkarabekir’de, Sarıveliler’de, Başyayla’da, Ayrancı’da ve Ermenek’te yeşeren, Karaman’da tüten ve Allah’ın izniyle Milliyetçi Hareket olup tüm yurtta yükselen, yeni bir destanın arifesindeyiz. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in 50 yıl evvel Anadolu insanının gönlüne mayaladığı irfan; şanlı Türk Milleti, Asenalar ve bozkurtlar için, altında kendilerini serin ve emin hissedecekleri ulu bir çınara dönüştü. Tohum olup ekildiğimiz, tomurcuk olup açtığımız ve dallarında filizlendiğimiz bu ulu çınar, imrenilecek müstesna bir menzile ulaştı. Bu vesileyle Milliyetçi Hareketin 50 yıllık geçmişinde Ermenek ilçesinde var olmasına hizmet eden, fedakârlık gösteren, davamızı başının üstünde taşıyan tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum.

Anaların, babaların ve ak saçlı dedelerin dualarından gayrı bir azığı olmamasına karşın; Türklüğün gururunu İslam’ın ahlak ve fazileti ile birleştirip, yarım asrı iman ocağında, Ülkücü duruşundan taviz vermeden geçiren gönüldaşlarımı tebrik ediyorum. Bu mensubiyet şuuruna erişmiş, ilçemizde partimizin her kademesinde hizmet vermiş, merhum büyüğümüz Mehmet Çakır’ın evladının bugün ilçe belediye başkan adayı olmasından gurur duyuyorum. Hamd olsun, genç nesillerimize ‘’ne ekersek onu biçeriz’’ sözünden işaretle gösterebileceğimiz bir örneğimiz daha var. Hamd olsun, ağacın kökü neredeyse, meyvesinin de oraya düşeceğinin yeni bir tablosu var. Hamd olsun, üzerinden yıllar geçse de hem o kökü, hem o meyveyi unutmayacak vefa var, Milliyetçi Hareket Partisi var.

Mensubiyeti ile gurur duyduğumuz; Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben duruşuyla bu günlere gelen ve geçtiğimiz günlerde 50. Yaşını dolduran partimize, bu seçimi kazanarak en güzel yaş günü hediyesini vermiş olacağız. Teşkilatlarımızın her birinin sağlam gönül ağı ile bir birine bağlanmış olması nedeniyle, Ermenek’te elde edeceğimiz sonucun tüm ülke genelindeki motivasyona etki edeceğinin bilincindeyiz. Ermenek’teki başarımız, ülke genelinde karşımıza çıkan zorluklarla mücadelede partililerimize heyecan katacaktır. Bu nedenle 31 Mart Mahalli idareler seçiminde her birimizin görevi büyüktür, tarihi öneme sahiptir. Emin olunuz ki; ilçe teşkilatımıza bağlı tüm birimlerimiz samimi bir şekilde, disiplin ve azimle görevlerini yerine getirmek için gece gündüz çalışmaktadır.

 En ufak hatanın geri dönüşü olmayan bir üzüntüye sebep olacağını kavrayarak, her türlü önlemi almamızın tedbir değil zaruret olduğunu bilmeliyiz. Ermenek yerel yönetiminde partimizin marka olması ve hemşerilerimizin takdirini kazanması için çok çalışacağız. Kiracısı, yolcusu ve konargöçeri olmadığımız Ermenek’in bizim olduğunu, Ermeneklinin bizler olduğunu, gelip geçici değil kalıcı olduğumuzu gayretlerimizle göstereceğiz. Türk Milletinin son yıllarda yaşadığı beka düzeyindeki tehditlere karşı, kurtarıcı görev ehlinin Ülkücüler olduğunu kapı kapı dolaşarak anlatacağız. İlham ve sevgisini Ermenek’in köklü tarihinden alan adayımız, hemşerilerimizin gönülden vereceği destek ile ilçemizin yeni belediye başkanı olacaktır. Ermenek’te emanet ehline verilecektir''

ali demir mhp

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum