Reklam

Ermenek ehline emanet

Milliyetçi Hareket Partisi Ermenek ilçe başkanı Ali Demir, seçim çalışmaları kapsamında ilçeye ..

Ermenek ehline emanet
Editör: Karamanca
09 Şubat 2019 - 11:09




Milliyetçi Hareket Partisi Ermenek ilçe başkanı Ali Demir, seçim çalışmaları kapsamında ilçeye bağlı Güneyyurt Kasabası’nda açtıkları seçim bürosunun hayırlı olmasını diledi.

Tüm Kasaba, köy ve mahalleleri ile birlikte Ermenek’in muhteşem bir miras olduğuna dikkat çeken ilçe başkanı Ali Demir, ‘’Gerek bu kadim yurdun, gerekse bu muhteşem hareketin varisi olmak mükâfattır. Dolayısı ile bu şuurda çalışmak ve yakışır olmak mükellef olduğumuz bir durumdur. Yarım asrı geride bırakan Milliyetçi Hareket Partisi’nin; Karaman’ın en büyük ilçesi olan Ermenek’te olması gereken noktaya gelmesi, gönüllere girmesi için saha çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda il başkanımız Oktay Yılmaz, Ermenek belediye başkan adayımız Emel Öztürk, Güneyyurt belde başkanımız Ali Büber, belediye başkan adayımız Ahmet Arı, il genel meclisi adayımız Kerim Dikici ve hemşerilerimizin katılımıyla Güneyyurt seçim büromuzun açılışını gerçekleştirdik’’ dedi.

Başkan Ali Demir konuşmasında; ‘’Camilerinden yükselen ezanları, sokaklarında dedelerimizin anıları, gençlerimizin umutları ve yükseklerinde dalgalanan bayrağı ile Ermenek, yüksek ahlak ve fazilete sahiptir. Her karışında hemşerilerimizin göz nuru, helal kazancı ve alın teri ile birlikte onurlu ve dik yaşama mücadelesi vardır. Ermenek’te Karamanoğlu’nun; imkânsız görülen ne varsa sabır, gayret, akıl ve imanla üstesinden geldiğinin derin izleri vardır. İlçe teşkilatı olarak tüm kadrolarımızla sevdalısı olduğumuz ilçemizde, yeniden diriliş ve inanmışlıkla gıpta edilecek işlere imza atmak, bize imkânsız gibi gösterilmek istenen ne varsa üstesinden gelmek üzere mesai harcıyoruz. İlçemizin kronik sorunlarının giderilmesi için emanetin ehline verilmesi gerektiğine vurgu yapıyoruz.

Sağlam duruşumuz, isabetli değerlendirmelerimiz, berrak düşüncelerimiz ve kıymetli adaylarımızla hemşerilerimizden teveccüh görüyor, gururlanıyoruz. İlçemiz belediye seçimleri ile birlikte köylerimizde il genel meclisi için yaptığımız saha çalışmalarından olumlu geri dönüşler alıyoruz’’ diye konuştu.

Güneyyurt’taki açılışın yanı sıra; Ermenek ilçe başkanı Ali Demir, ilçe belediye başkan adayı Emel Öztürk ve partililerden oluşan MHP heyeti ilçede kurulan Pazar yerini ziyaret etti. Burada vatandaşlarla sohbet eden heyet 31 Mart yerel seçimleri için desteklerini istedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum