Karaman'da doktor evinde ölü bulundu

Karaman’da bir aile hekimi, duş almak için girdiği banyoda ölmüş olarak bulundu ..

Karaman'da doktor evinde ölü bulundu
Editör: Karamanca
08 Şubat 2019 - 08:32




Karaman’da bir aile hekimi, duş almak için girdiği evinin banyosunda ölmüş olarak bulundu. 

Olay, sabah saat 09.45 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Şehit Hamza Çetin Caddesi üzerinde bulunan Tekin Konutları A-Blok’ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, emekli aile hekimi olduğu öğrenilen 63 yaşındaki Doğan Çıbık, duş almak için banyoya girdi. Bir süre sonra kızı C.Ç, babasına kahvaltı hazır demek için banyonun kapısını çaldı. Babasının bir türlü çağrılarına cevap vermemesi üzerine şüphelenen kızı kapıyı açınca babasını yerde yatar vaziyette buldu. Bunu üzerine hemen sağlık ekibinden yardım istedi.

Eve gelen sağlık ekibi yaptığı kontrolde emekli aile hekiminin öldüğünü tespit etti. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından emekli aile hekiminin cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlene bilmesi için otopsi yapılmak üzere Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu arada yapılan ilk incelemede Doğan Çıbık’ın, kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybetmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, eşinin bir yakınının ziyareti için İzmir’de olduğu, kızıyla birlikte kaldığı öğrenildi.

doğan çıbık

doktor doğan çıbık

karaman doktor doğan çıbık

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum