Reklam

Sarıveliler MHP'de bayan aday adayları

Milliyetçi Hareket Partisi Sarıveliler ilçe Başkanlığına, Belediye Meclisi ve il genel meclisi aday..

Sarıveliler MHP'de bayan aday adayları
Editör: Karamanca
07 Şubat 2019 - 11:59




Milliyetçi Hareket Partisi Sarıveliler ilçe Başkanlığına, Belediye Meclisi ve il genel meclisi aday adaylığı için yoğun başvuru gerçekleşti.

Milliyetçi Hareket Partisi Sarıveliler ilçe teşkilatının yaklaşan 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimine hazır olduğunu belirten ilçe başkanı Kasım Tunç, ‘’Belediye meclisi ve il genel meclisi listeleri üzerinde çalışma yürütüyoruz’’ dedi. İlçede partilerine olan ilgiden memnun olduklarını belirten başkan Kasım Tunç, ‘’İl genel ve belediye meclisi aday adaylığı müracaatları 4 Şubat itibariyle sonlandı. 20 Ülküdaşımız belediye meclisi için aday adaylığı başvurusu yaparken, 4 başvuru da il genel meclisi için gerçekleşti. Başvuru yapan bütün arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyor, tebrik ediyorum. Özellikle belediye meclisi için yapılan başvurulardan 2’si nin bayan olması da ayrıca heyecan duyduğumuz, övündüğümüz bir konudur.

Bayan kardeşlerimizin belediye meclisi üyeliği adaylığı için başvuruda bulunmaları bizi fazlasıyla memnun etmiştir. Sayın genel başkanımız liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin KADINLAR GÜÇLENSİN TÜRKİYE BÜYÜSÜN sözünden hareketle, kendilerini listemizde görmekten memnuniyet duyacağımızı belirtmek isterim. Listelerde yer alarak seçilmeleri durumunda ilçeye hizmet etme ve ilçe hanımlarının temsil edilmesi adına önemli işler başaracaklarına dair inancım tamdır’’ dedi.

Milliyetçi hareket partisi Sarıveliler belediye meclis üyesi kadın aday adayları Ayşe Özdemir ve Halime Nevin Korkmaz ise yaptıkları açıklamada, "Bizler yüksek öğrenimimizi tamamlayarak Memleketimiz Sarıveliler'e hizmet amacıyla Milliyetçi Hareket Partisi'nden belediye meclisi üyeliği için aday adayı olduk. Başvuru yapmamızda en büyük etken başta İlçe Başkanımız Kasım Tunç’un özverili çalışmaları ve kadınlarımıza Teşkilat olarak verilen değerdir’’ dediler. 

Sarıveliler'in yakın tarihinde belediye meclisinde bayan üye olmamasına karşın, 31 Mart yerel seçimlerinde MHP listesinde bayanlara yer verilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

kasım tunç

mhp sarıveliler

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum