Reklam

Belediye'nin kadroya geçen personeline ulaşım desteği

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Uysal, taşeronluktan kadroya geçen..

Belediye'nin kadroya geçen personeline ulaşım desteği
Editör: Karamanca
05 Şubat 2019 - 18:18




Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Uysal, taşeronluktan kadroya geçen işçilerin ulaşım sıkıntısını gündeme taşıdı.

Karaman Belediyesi bünyesinde taşeron işçi iken kadroya geçen personel, ulaşım noktasındaki sıkıntılarını MHP’li meclis üyesi Muzaffer Uysal’a iletti. Konu ile ilgili talepleri dinleyerek Belediye Meclisine önerge veren Uysal yaptığı açıklamada; ‘’Verdiğim önerge üzerine Mecliste görüşülen konu Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Komisyon yaptığı incelemede talebin yerinde olduğunu tespit ederek, taşeronluktan kadroya geçen personelin de belediye otobüslerinden ücretsiz faydalanması yönünde karar verdi.

Daha önceden Belediye bünyesindeki daimi işçiler ile memurlar da aynı durumdan faydalanıyordu. Bu alınan kararla birlikte kadrolu personelde 60 kontör, yani 105 TL ye tekabül eden ulaşım hizmetinden bedelsiz faydalanacak. Bu kontör adedi; her personelin sabah 1, akşam 1 olmak üzere günde iki kez belediye otobüsü kullanacağı ihtimali gözetilerek hesaplandı. Ayrıca bu arkadaşlarımızdan, aralarında 20 dakikayı geçmeyen iki otobüs değişimi için de ücret talep edilmeyecek. Personelimize hayırlı olsun’’ diye konuştu.

muzaffer uysal

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum